![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about 44. cumhurbaşkanlığı bisklet yarışması ...., the author, asksızprens, wrote about: Fethiye - Finike Etabını Der Zolt Kazandı Cuma, 11 Mayıs 2007 Toplam 989 kilometrelik turun en uzun ve en zorlu yarışı olarak tanımlanan Fethiye-Finik ... To read more just scroll down
![]() |
44. cumhurbaşkanlığı bisklet yarışması ...., Fethiye - Finike Etabını Der Zolt Kazandı |
||||||
19.04.2008, 17:22:20
|
|
![]() Sessiz bir KÖşEde yiNE tEK baŞImAYım.. Grup: MODERATÖR Üye No: 1,746 Cinsiyet :
Katılım: 29.03.2008 İleti: 3,387 Konuları: 1,990 Nereden: ANTALYA
|
Fethiye - Finike Etabını Der Zolt Kazandı
Cuma, 11 Mayıs 2007 Toplam 989 kilometrelik turun en uzun ve en zorlu yarışı olarak tanımlanan Fethiye-Finike etabını, büyük bir mücadele sonucu Sırbistan Milli Takımından Der Zolt 5.24.25 saniyelik derece ile birinci tamamladı. Yarışta, Dukla Trencin Merida takımından Slovakyalı sporcu Maros Kovaç aynı sürede tekerlek farkıyla ikinci, Mirace Ukraine takımından Ukraynalı sporcu Roman Vyshnevskyy de aynı sürede tekerlek farkıyla üçüncü oldu. Fethiye-Finike etabının sona ermesinin ardından Finike fuar alanında düzenlenen ödül törenine Antalya Vali Yardımcısı Fazlı Akgün, Finike Kaymakamı İlhami Aktaş, Kumluca Kaymakamı Abdullah Aslaner, Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Antalya İl Gençlik Spor Müdürü Nadir Yapsakoğlu ve kurum amirleri katıldı. Törende ilk üçe giren sporculara madalya, plaket, Finike ilçesinin sembolü dalında portakal ve çeşitli hediyeler verildi. 43. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu 12 Mayıs 2007 tarihinde 115 kilometrelik Finike-Antalya etabı koşuldu. Tur 13 Mayıs Pazar günü 115 kilometrelik Antalya-Alanya etabıyla tamamlandı. -------------------- ![]() |
|
|
|
19.04.2008, 18:04:39
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,211 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
bu senekini az önce izledim bitti çok nefes kesici bir yarışmaydı.antalya finikeye gitmiş kadar oldum kareler muhteşemdi. italyan yarışmacı süper bir başarı yakaladı.yarında alanya etabı var. hem yarışma heyecanını hemde alanyanın muhteşem görüntülerini görmek istiyorsanız kaçırmayın derim (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )
-------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
19.04.2008, 18:28:16
|
|
![]() Sessiz bir KÖşEde yiNE tEK baŞImAYım.. Grup: MODERATÖR Üye No: 1,746 Cinsiyet :
|
müdürüm bu yarış standartları avrupanınkinden bile güzelmiş yani ...çok süper bir yarıştı (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) birisi uçurumdan aşağı düşecekti allah korudu ya (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) adam panik yapmadan düzeltti ...
-------------------- ![]() |
|
|
|
19.04.2008, 19:33:49
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,211 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
QUOTE(asksızprens @ 19.04.2008, 18:28:16)
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor müdürüm bu yarış standartları avrupanınkinden bile güzelmiş yani ...çok süper bir yarıştı (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) birisi uçurumdan aşağı düşecekti allah korudu ya (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) adam panik yapmadan düzeltti ... o kısmını izleyemedim son 23 km lik etabı izledim maalesef (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) yarın evde olursam alanya etabını izlicem... sporcu olmak bambaşka bişiy ya adamlar onlarca kilometreyi son sürat gidiyrolar ve hala hayattalar ben geçen sene adada sürat yapmadan 15 km ye yakın bisiklet kullanmıştım ölmüştüm (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) -------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
19.04.2008, 20:14:01
|
|
|
ama müdürüm onların kullandıgı bisiklet kuş gibi birde yarış bisikleti yani.... (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )
ondan dolayı hızlı gidiyorlar bide bnce bu sporu yapmak için yıllarca çalışma yapmışlardır kesinlikle ..yapa yapa da profosyonel oluyorlar....(IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) -------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 20.11.2008 - 20:34:19 |