![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about çok kötyüm arkadaşar hemde o kadar çok ki tüm ruhumu etkiledi, the author, ROCKENDARK, wrote about: ben gurbette bir okulda okuyorum gurbet nedemek herkez bilir o kadar kötü o kadar acı ki çok zor bir çok kızla tanışmışlığım vardır hem memleketimde h ... To read more just scroll down
![]() |
çok kötyüm arkadaşar hemde o kadar çok ki tüm ruhumu etkiledi |
||||||
16.01.2008, 18:16:37
|
|
![]() eski değilim yeni asla olmadım şu dünyada forewer rock :) Grup: MODERATÖR Üye No: 1,089 Cinsiyet :
Katılım: 13.01.2008 İleti: 1,827 Konuları: 516 Nereden: antalya
|
ben gurbette bir okulda okuyorum gurbet nedemek herkez bilir o kadar kötü o kadar acı ki çok zor
bir çok kızla tanışmışlığım vardır hem memleketimde hemde gurbetimde ama birgün gurbette kaldığm pansiyonda en sevdiğim bir kız bana duygularını açmaya çalışmaktadır ben onun duygularını bana açmasına yardım ediyim derken kız üzerine çok geldiğimi düşünür utanır ve benim huylarımdan sanki ona karşılık vermicekmişim hissi doğurur. hayat ne kötü arkadaşlar aynı zamanda bende onu sevmekte olurum ve o bunu asla anlayamamaktadır çünkü benim jest ve mimiklerim bişeyi belli etmeden ilerleticekse asla karşıdaki kişi sezmez kız utanır ve yapamıyacağını söyler bir dha çünkü senin benden uzaklaşacağını düşünüyorum der o anda bende sualin neyse söyle mutlaka bir yanıt vereceğim derim yanıtın ne peki diye sorar bende bunu sorduktan sonra söyliyeceğim derim ve kız asla söyleyemez yapamıcam der odasına çekilir sabah ezanı okunmaktadır. kıza sualin neyse bana sabah ezanı esnasında sormalısın yoksa düşüncem sonsuza dek değişcek derim kız buna rağmen cevap vermez ben bu üzüntüyle kızın bana söyleyememesiyle kahrolurum keşke o an ben söyleseydim derim yeterki o neşeyi yüzünde göriyim artık kızın yüzünde neşe belirtisi kalmadı ve bana hiçbirşey demiyor bu olay dha yeni arkadaşlar çok kötü durumdayım bu olay tüm piskolojimi performansımı derslerimi herşeyi etkiledi onun güvenini geri kazanmaı onu sevdiğimi söylemeyi nasıl beceririm ama kimse duymamalı sadece o ve ben yani pansiyonda birisi asla duymamalı lütfen yardım edin hiçbişey düşünemez oldum allahını seven yardım etsin -------------------- ![]() |
|
|
|
16.01.2008, 18:48:15
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,211 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
bence bunda çok fazla büyütücek bişey yok :o senin o anki davranışın ve kızın o anki psikolojisi olayları farklı bir tarafa çekti. eğer sen söyleyeceklerini ertelemeyipte onu çok zorlamasaydın eminimki daha koly bir iletişim olacaktı. senin şu an yapacağın kesinlikle ama kesinlikle onunla konuşmek. konuşmadan şu an bunları kendine çektirmeye hakkın yok.o da üzgün felan diyorsun. şu an kendinde dahil olmak üzere iki kişiye acı veriyorsun. konuşursan eminimki bu sorun çözülecektir.ancak bu sefer sen konuş. iletişim kurmakla hiç birşeyi kesinlikle kaybetmezsin :)
-------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
16.01.2008, 18:52:53
|
|
![]() eski değilim yeni asla olmadım şu dünyada forewer rock :) Grup: MODERATÖR Üye No: 1,089 Cinsiyet :
|
onun için herşeyi yaparım ama ne yapıcağımı nerde ne diyeceğmi bilmiyorum şu an onlar yemekte ben int cafedeyim oraya gidesim gelmiyor kızın o üzgün halini görmek istemiyorum çok acıydı benim için yanlız konuşmuştuk ve off yha ağlıcam şimdi ne yapıcamı bilemiyorum onu yanlız yakalayamıyorum yakalasam belki belki herşey değişecek ama benden kaçıyor
-------------------- ![]() |
|
|
|
16.01.2008, 18:58:46
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: EMEKLİ MOD Üye No: 354 Cinsiyet :
Katılım: 17.10.2007 İleti: 4,583 Konuları: 300 Nereden: jupıter
|
ya kacırtma sende ;D ya once onu kazanacagına ınanmalısınnn
|
|
|
16.01.2008, 19:01:45
|
|
|
:( hayat zevkim kamadı danışcak kimsem yok bende bari formuma yaziyim dedim bir kaç kişiye danıştım ama bişey diyemediler olay dün gece oldu
|
|
|
16.01.2008, 19:02:51
|
|
|
umarımkı onu tekrar kazanırsın!
|
|
|
16.01.2008, 19:06:47
|
|
|
cok sağolun size çok teşekkür ederim
|
|
|
16.01.2008, 19:07:50
|
|
|
estafurullah
|
|
|
06.04.2008, 22:03:06
|
|
|
QUOTE(dj-esinti @ 16.01.2008, 16:07:50)
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor estafurullah şimdi sizin sayenizde unuttum herşeyi sağolun insan derdini paylaşınca aslında dert edilcek bişey bile olmadığını anlıyor -------------------- ![]() |
|
|
|
06.04.2008, 22:11:14
|
|
![]() Sessiz bir KÖşEde yiNE tEK baŞImAYım.. Grup: MODERATÖR Üye No: 1,746 Cinsiyet :
Katılım: 29.03.2008 İleti: 3,387 Konuları: 1,990 Nereden: ANTALYA
|
haso kendine gel baba.. anaa
(IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) -------------------- ![]() |
|
|
|
06.04.2008, 22:21:55
|
|
|
hahaha geldim kanka ama artık bana aşk meşk yok every one rock (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) ever one pc (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) ve every one (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 20.11.2008 - 19:51:36 |