![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about YeGiSeN, the author, yegisen, wrote about: [shadow=red,left] SEVEBİLSEYDİN Sevebilseydin beni sevebildiğin kadar Ümitsiz düşmezdim,yıkılmazdım ben. Geceme güneş doğardı aydınlanırdı Sevebils ... To read more just scroll down
![]() |
YeGiSeN |
||||||
13.02.2008, 22:51:13
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: ÜYELER Üye No: 583 Cinsiyet :
|
[shadow=red,left] SEVEBİLSEYDİN
Sevebilseydin beni sevebildiğin kadar Ümitsiz düşmezdim,yıkılmazdım ben. Geceme güneş doğardı aydınlanırdı Sevebilseydn beni sevebildiğin kadar. Mutlu olur mutlu olurduk sen;ben Görürdü gözlerim o zaman dünyayı. Severdim her şeyi uçardım mutluluktan Sevebilseydin beni sevebildiğin kadar. Hangi yana baksam görürdüm seni Esmezdi ümitsizlik rüzgarı hafızamıza Renkler karışmazdı gözlerimde,ufkumda Sevebilseydin beni sevebildiğin kadar Aşkın gözyaşı akıtmazdı bu beden Ağırmazdı saçlarım böylesine tel tel, Silinmezdi tasarladığım,kurduğum hayaller; Sevebilseydin beni sevebildiğin kadar... [/shadow] Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) -------------------- ![]() |
|
|
|
13.02.2008, 22:58:31
|
|
|
AYRILIK GEMİSİ
utanıyorum,korkuyorum, nedensiz konuşmalardan gece yarısı; hüzün çöker bedenime,sensizliğimde,seni özlediğimde. uzaklardasın,ayrlık gemisi siyahlarını yaktı, yola çıktı; kim bilir batmış,kim bilir ne zaman döner;ayrılık gemisi... ayrılık gemisini çok merak ediyordum,korkuyorumdum içine düşerim diye ayrılğın şimdi yolcusuyum;ayrılık gemisinin FERAHTA MISIN YÜZEN CANSIZ BEDENİMDE... HİÇ DÖNMEMEK ÜZERE... Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) -------------------- ![]() |
|
|
|
13.02.2008, 23:10:11
|
|
|
EĞER
Eğer yalnız kalırsam bir gün Dön bana sen Her zaman kalbimin kapısı açık Dönersen sen bana... Eğer döndüğün zaman Aklımı kaçırmışsam ben Hücreme gel,tutma ellerimden Yeterki gel,gel hücreme,hapishaneme... Eğer döndüğün zaman Yol olmuşsam bu dünyadan Mezarıma gel Renk renk elbiselerini giyerek... Gel her an bekliyorum seni Mezarımıda bilmiyorsan sen Hayalinde canlandır beni Tutmaya çalış o ruhumu... Gel sen bana koşarak Ne aşkıma geldin evvelden Ne de sevgime Hiç olmassa dine imana gelde Mezarıma gel... Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) -------------------- ![]() |
|
|
|
13.02.2008, 23:11:03
|
|
|
YIRTIK RESMİN
Elimde yırtık resmin Gülüyorsun yüzüme Gözlerin sevgi ile dolu Bakıyorsun bana usanmadan Gözlerin bir engin deniz Ufka bakarcasına Dudaklarında bir kıpırtı Haykırıyorsun ama duymuyorum Bakıyorum içim yanık Sen karşımdasın şimdi Ne söylesem boşuna Sen beni hiç duymuyorsun Şimdi nerdesin bilmem ama Söyleniyor gibisin bir aralık Beni çağırıyor gözlerin Belki anımsadın o geceyi Bir gün olur karşılaşırız belki Belki bu son gülümsemen olur Saçların dalgalanıyor gibi Ama yine son olduğun yerde Elimde kalan bir yırtık resmin Bir kaçı anı bir kaçı macera İstersen onlarıda al benden Kalbimi çaldığın gibi SENİ SEVİYORUM BİTANEM LANETLİM OLARAK SONSUZA KADAR YAŞIYACAKSIN KALBİMDE AMA GÖZÜMÜN ÖNÜNDE ASLA…. URL=http://imageshack.us](IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) [/URL] Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) -------------------- ![]() |
|
|
|
13.02.2008, 23:11:51
|
|
|
Hayatın Akışına
bıraktım artık kendimi hayatın akışına hep seninle yaşamıştım ama şimdi kendi kendime yaşıyorum cansız hayalinle elim kolum bağlandı çözmek istemiyorum yıllar çabukcak değiştirdi beni o neşeli kalbimi sen ve zalim yıllar hiçbir şeyin önemi kalmadı yaşadığım,yaşayacağım yılların o günlerde,aylarda,yıllarda yalnız sen vardın kalbimde siliverdin onları bir çırpıda Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) -------------------- ![]() |
|
|
|
13.02.2008, 23:12:48
|
|
|
SÖNÜVERDİN KOLLARIMDA
bir rüzgar eski kalbimde senin aşkındı o rüzgar sıcak bakışlarındı beni yakan sendin kalbimde çarpan sevgili senin adın bana bir tesellidir kalbim inan senin eserindir ömrün bitti deseler bana yine sensin sevgilim derim büyülü gözlerindi beni yakan aradığım bir ışıktın sen ısıtmak istedim dünyamı ama sönüverdin kollarımda Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) -------------------- ![]() |
|
|
|
13.02.2008, 23:14:19
|
|
|
GETİRSENE O GÜNLERİ
dışarda fırtına,kar,yağmur kimi penceremi ıslatıyor,kimi kapatıyor ama hepside farklı kimi uçuyor,kimisi anında düşüyor gün ola harman olaki biz gülem nerdesin sevdiğim kollarımı açtım seni yıllarca bekledim kollarımı hala boş kaldı nerdesin nerdesin bir umut dünyası bu dünya yeni doğan bebeğin dahi ilk işi ağlamak... neden bu acılar kederler niçin ızdırap veriyorsun sevgilim gel gel içtiğim sigaramın dumanı sen bastığım,kokladığım çiçek o mutlu olacak gülecek yine biz ama nerede kaldı getirsene o günleri... siyah saçlı yar... Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) -------------------- ![]() |
|
|
|
13.02.2008, 23:15:48
|
|
|
ben dertli birisiyim
ben dertli birisiyim girme kalbime ne olur ben alışmışım ağlamaya mendil vermen gerekmez hele teselli hiç mi hiç sen yoluna git ben yoluma yeter artık çektiğim felekten yeniden başlatma acılarımı ümidim yok artık sevebilmeye gülmeye hiç mi hiç.... ben sarhoşun birisiyim alma kadehimi ne olur ben alışmışım yalnız içmeye arkadaşlık etmen gerekmez hele dostluk hiç mi hiç sen masana git ben masama yeter seninle sohbetimiz yeniden başlatma acılarımı beni yıkan el oldu sen saramassın yaramı git yoluna ne olur... ben alışmışım sessizliğe fırsat buldukça ağlamaya buna gücüm yetiyor ne yapayım gücüm buna yetiyor bir çocuk gibi elimden alındı oyuncaklarım sen vermezsin onları hele aradığım sevgiyi ne olur bir daha çıkma karşıma acıman gerekmez bana ben yolumu seçmişim döndüremezsin sen beni... Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) -------------------- ![]() |
|
|
|
13.02.2008, 23:17:13
|
|
|
BİR UZUN YOLDAYIM
bir uzun yoldayım çamurlu,ıslak yürümeye çalışıyorum düşe kalka,bata çıka kayarakta olsa ilerlemeye çalışıyorum karın tipinin altında öylesine sağuk ki hava ama yinede yılmıyorum direniyorum,direniyorum adım adım ilerlemeye çalışıyorum bir zamanlar kurak yoldaydım zevkle yürüyordum adım adım adımlarımı sayarak özenle güneş gülümsüyordu sanki bazen tozlar bir öpücük konduruyor sonra uçup gidiriyordu tutmaya çalıştım o baharı,yazı,o ayları ama tutamadım bir toz gibi yüzümü öptü o ve sonra uçup gitti... Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) -------------------- ![]() |
|
|
|
13.02.2008, 23:18:37
|
|
|
ÖLÜM...
ölümden korkuyorum... hiç böyle olmamıştım,etrafımda ölüm için kurulmuş oyunları hiç bu kadar dikkatle bulup,oynamamıştım... ölüm her zaman bir kurtuluştu benm için;yaşamın dünyadaki cehenneminden ama öyle değilmiş...bu cehenemde sadece için yanıyo ama ama... dün ölüme ilk defa bu kadar yaklaştım, ilk defa ölümün kokusunu içime çektim; aynı istemeden sigara dumanını içine çekmek gibi oluyor, dün ilk defa ölümün giydiği kıyafete çekinmeden bakabildim; sadece kırmızıydı kan kırmızısı... içimden ağlamak geldi... düşünebiliyor musun kaldırımda yürürken bile ölebilirsin,ölüm bu kadar kolay ve sade mi ya; ama nerde olursak olalım ölme yüzdemiz hep aynıdır yüzde....... ihtimali söyleyemiyorum yine aklıma ölüm geliyor... elbet toprağın gerçek rengini bir gün tadıcaz er yada geç ama erken topraktan çok korkuyorum... neden? neden her an ölme riskimiz war... bu sıralar ölümden çok bahsediyorum yoksaa... ölümü kendi kendimce kabul ettim mi? Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) -------------------- ![]() |
|
|
|
13.02.2008, 23:19:44
|
|
|
KAHPE.....
tutmam seni beni sevmiyorsun,ben kimim? neden yalvarayım gitme diye... git,istemiyorsan git... neden sana yalwarıyım neden gitme diyim, beni sewmeyene ...artık gücüm mü kaldı... beni sewmedin,ben de seni sewdim sandım ama gerçekler birer birer ortaya çıkıyor artık,,, ama yine de üzülme hiç umarım ayrılık asıl sana koymaz. hayat bana zaten koydu koyacağı kadar sensiz ya umarım üzülmem; hoş üzülmeyeceğindem eminim ama... ne zaman seni düşünsem beni sewiyor,beni düşünüyordur diyordum şimdi seni düşündüğümde aklıma sadece bi kahpe geliyor... Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) -------------------- ![]() |
|
|
|
13.02.2008, 23:20:42
|
|
|
BU GECE
yıldızlara uzanmak istiyorum bu gece aradığım sewgiyi bulurum belkide bütün yıldızları doyasıya seyretmek istiyorum gecenin sessizliğinde hüzün çöker yüreğime bulutlar gecelerde geceyi ve yıldızları özlerim hep tıpkı yokluğunda seni özlediğim gibi... Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) -------------------- ![]() |
|
|
|
27.06.2008, 14:12:54
|
|
|
GİTME
Bak yine yoksun Bedenim sadece bir et parçası Gönlüm ise o kadar büyük ki İki kişiyi barındırıyor içinde Hapis oldu orda ikimizin ruhu; Dur! Çıkmaya çalışma LÜTFEN... GİTME! Gitme lütfen! Yalnız bırakma beni Bu soğuk cansız bedende Gel birlikte olalım yine Bu kahpe dünyanın oyunlarında... Ne zaman dönersin geri? . . . Cevap bile vermiyorsun artık... NEDEN? Yoksa kalbimdeki yer dar mı geldi sana Belkide karanlık... -------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 03.12.2008 - 01:05:21 |