![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about Temel'in Çocukları? , the author, yolgezer, wrote about: Temel'e kaç çocuğu olduğunu sormuşlar. O da "Çocuklarımın ikisi hariç tümü kızıl, ikisi hariç tümü kumral, ikisi hariç tümü de sarışın..." Sizce Temel ... To read more just scroll down
![]() |
Temel'in Çocukları? |
||||||
26.02.2008, 14:14:45
|
|
|
GeNcFoRm Grup: SÜPER MODERATÖR Üye No: 686 Cinsiyet :
Katılım: 27.11.2007 İleti: 3,832 Konuları: 3,014 Nereden: Tarsus / MERSİN
|
Temel'e kaç çocuğu olduğunu sormuşlar. O da "Çocuklarımın ikisi hariç tümü kızıl, ikisi hariç tümü kumral, ikisi hariç tümü de sarışın..." Sizce Temel'in kaç çocuğu var?
-------------------- Endişelenme, Sen Öldüğünde Rahat Uyuyabilirim.
|
|
|
|
16.03.2008, 01:12:50
|
|
|
Aktif Üye Grup: V.I.P Üye No: 193 Cinsiyet :
Katılım: 22.08.2007 İleti: 176 Konuları: 21 Nereden: çok uzaklardan geldim.
|
2çocuğu ya sarışın yada kumral ama kızıl deel yani burda 2 çocuk olduğu kesinleşti ;D
2çocuğu ya kızıl yada sarışın ama kumral deel yani 2 çocuk daha var olduğunu kestirdik ;P 2 çocuğu ya kızıl yada kumral ama sarışın deel dediğine göre 2 çocuk daha var ;D eder 6 çocuk ;P -------------------- Bilgisayarda çalışan öğrencinin elektrik kesildikten 15 dakika sonraki sorusu; - Elektrik mi kesik? ;D - Boş bilgisayar yok mu? - Yok - Hiç mi yok? :D - Yok - Yer var m?? - Var.. Pencere kenarımı olsun koridor mu? - Hı??.. -Bilgisayar alabilirmiyim? -Tabi 1 mi olsun 1,5 mu? ;D -Disketle birliktemi yazmaya başlayacağım? -Evet bir iki üç diyince aynı anda başlayacaksın.. :- [color=maroon]Şafak 75:( Uzun Bir Süre Yokum Forumda |
|
|
|
16.03.2008, 01:23:10
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,212 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
laklakk naptın öyle :hee
bence 3 çocuğu var bakalım isterseniz ;D ikisi hariç tümü kızıl, 3-2=1 ikisi hariç tümü kumral, 3-2=1 ikisi hariç tümü de sarışın 3-2=1 burdaki en büyük sayı 3 olduğuna göre bu durumda 3 çocuk var yani sanırsam galiba herhalde :lol: -------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
16.03.2008, 01:31:32
|
|
|
Aktif Üye Grup: V.I.P Üye No: 193 Cinsiyet :
Katılım: 22.08.2007 İleti: 176 Konuları: 21 Nereden: çok uzaklardan geldim.
|
olabilir dorudur galiba sanirsam
ama benimkinden mantikli geldi seninkisi ;D anlamadiğim tek şey nerden çikti o 3? belkim 4-2:2 dir olamazmi? ;D soruya göre olur ;D -------------------- Bilgisayarda çalışan öğrencinin elektrik kesildikten 15 dakika sonraki sorusu; - Elektrik mi kesik? ;D - Boş bilgisayar yok mu? - Yok - Hiç mi yok? :D - Yok - Yer var m?? - Var.. Pencere kenarımı olsun koridor mu? - Hı??.. -Bilgisayar alabilirmiyim? -Tabi 1 mi olsun 1,5 mu? ;D -Disketle birliktemi yazmaya başlayacağım? -Evet bir iki üç diyince aynı anda başlayacaksın.. :- [color=maroon]Şafak 75:( Uzun Bir Süre Yokum Forumda |
|
|
|
16.03.2008, 01:31:57
|
|
![]() Y o R u M S u Z * BaŞKa SöZe GeReK YoK * Grup: YASAKLI Üye No: 362 Cinsiyet :
|
2çocuğu ya sarışın yada kumral ama kızıl deel yani burda 2 çocuk olduğu kesinleşti
bencede 6 ter s_grin
2çocuğu ya kızıl yada sarışın ama kumral deel yani 2 çocuk daha var olduğunu kestirdik 2 çocuğu ya kızıl yada kumral ama sarışın deel dediğine göre 2 çocuk daha var eder 6 çocuk ;P -------------------- [size="5"]ESKİLER BENİ TANIR,YENİLER ÖRNEK ALIR[/size]
|
|
|
|
16.03.2008, 01:41:47
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,212 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
olabilir dorudur galiba sanirsam
ama benimkinden mantikli geldi seninkisi ;D anlamadiğim tek şey nerden çikti o 3? belkim 4-2:2 dir olamazmi? ;D soruya göre olur ;D bilmem salladım ya tutarsa diye :P aslında itiraf etmek gerekirse seninkide bana mantıklı geldi seninki doğru çıkarsa kötü şakşak ama yinede sözümün arkasındayım :lol: -------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 08.01.2009 - 10:17:02 |