![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about aslında bir sesli chat olması hiç de kötü olmazdı, the author, yolgezer, wrote about: aslında bir sesli chat olması hiç de kötü olmazdı çünkü günümüzde internet ortamında yani sanal ortamda. insanların en çok ilgilendiği dikkatini çekti ... To read more just scroll down
![]() |
aslında bir sesli chat olması hiç de kötü olmazdı |
||||||
26.02.2008, 16:08:07
|
|
|
GeNcFoRm Grup: SÜPER MODERATÖR Üye No: 686 Cinsiyet :
Katılım: 27.11.2007 İleti: 3,832 Konuları: 3,014 Nereden: Tarsus / MERSİN
|
aslında bir sesli chat olması hiç de kötü olmazdı çünkü günümüzde internet ortamında yani sanal ortamda. insanların en çok ilgilendiği dikkatini çektiği, bir sesli chattir. kesinlikle. tabi burada sesli chat odası olsaydı hiçde fena olmazdı. böyle bir şey için eğer yönetim. düşünürse tabiki yardım etmeye hazırı. üye konusunda, ziyaretçi konusunda, yada odaya yapılacak işlemler için. bence böyle bir şey olması daha çok iyi olurdu.. yazdıklarımı dikkate aldığınız için çok çok tşk.ler. tekrar gencform ekibine sonsuz başarılar diliyorum. kolay gelsin. daima başarılı olun :-* :-*
-------------------- Endişelenme, Sen Öldüğünde Rahat Uyuyabilirim.
|
|
|
|
26.02.2008, 18:21:47
|
|
![]() eski değilim yeni asla olmadım şu dünyada forewer rock :) Grup: MODERATÖR Üye No: 1,089 Cinsiyet :
Katılım: 13.01.2008 İleti: 1,827 Konuları: 516 Nereden: antalya
|
[glow=red,2,300]bence forum un bi özelliği kalmaz ama benim düşüncem tabi ama görüşünüz çok ilgi çekici[/glow]
-------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 08.01.2009 - 09:16:54 |