![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about Benimde isterklerim var..... [ÇÖZÜLDÜ], the author, SonDamla, wrote about: Lütfen Photoshop ve msn bölümü de açarsanız iyi olur ... To read more just scroll down
![]() |
Benimde isterklerim var..... [ÇÖZÜLDÜ] |
||||||
29.04.2007, 18:55:00
|
|
|
Aktif Üye Grup: ÜYELER Üye No: 17 Cinsiyet :
Katılım: 29.04.2007 İleti: 239 Konuları: 32 Nereden: SEVDA'nın Tam ORtaSınDan...SEVDA'nın KaRtAnesi BahaRinDan. |
Lütfen Photoshop ve msn bölümü de açarsanız iyi olur
-------------------- Önüne GeLeni DeğiL , Uğruna ÖLeni Sev. Sana Bakanı DeğiL , Sana Tapanı Sev. Seni AğLatanı DeğiL , Senin için AğLayanı Sev . Ama unutma GünLük DeğiL , ÖmürLük Sev . |
|
|
|
29.04.2007, 18:58:30
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,212 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
her türlü istek en hızlı şekilde dikkate alınır :) adminler bu konuyu en kısa sürede dikkate alıp, ilgili kategoriye gereken bölümü açacaklardır ;)
-------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
29.04.2007, 19:05:51
|
|
|
Aktif Üye Grup: ÜYELER Üye No: 19 Cinsiyet :
adminlere çok güvendigimizi formumuzu en iyi yerlere çıkartacagınıza inanıyorum
|
|
|
|
29.04.2007, 19:15:45
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,212 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
konu başlıkları eklenmiştir en kısa sürede güncellenerek yaralı bilgiler size ulaşacaktır ;)
-------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
29.04.2007, 20:46:08
|
|
|
Aktif Üye Grup: ÜYELER Üye No: 19 Cinsiyet :
daha çok bölümler açarak daha çok konu açmak için sabırsızım
|
|
|