![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about Bu formda görmek istemediğim bi durum [ÇÖZÜLDÜ], the author, laklakk, wrote about: http://www.gencform.org/forum/index.php/to.../topicseen.html admin yada yetkili başka bir arkadas şu konuyu tamamen kaldirabilirmi :-* en nefret ettiğ ... To read more just scroll down
![]() |
Bu formda görmek istemediğim bi durum [ÇÖZÜLDÜ] |
||||||
10.03.2008, 21:39:48
|
|
|
Aktif Üye Grup: V.I.P Üye No: 193 Cinsiyet :
Katılım: 22.08.2007 İleti: 176 Konuları: 21 Nereden: çok uzaklardan geldim.
|
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
admin yada yetkili başka bir arkadas şu konuyu tamamen kaldirabilirmi :-* en nefret ettiğim şey bu (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) hele bide iyice gerilmiş sözcükler... boşverin forumda silme işlemi kolay kolay olmaz bilirimde ;) bence bu konunun durmasi cok incitici bi anlıktır olmuş ve heralde @alipusat'ta hala forumda olduğuna göre bu hoş olmayan konu kaldirilmali (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) anlatilan anlaşilmiş her şey rayındayken göz önünde durmasi başka polemiklere fitil olur diye düşünüyorum ars edom (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) -------------------- Bilgisayarda çalışan öğrencinin elektrik kesildikten 15 dakika sonraki sorusu; - Elektrik mi kesik? ;D - Boş bilgisayar yok mu? - Yok - Hiç mi yok? :D - Yok - Yer var m?? - Var.. Pencere kenarımı olsun koridor mu? - Hı??.. -Bilgisayar alabilirmiyim? -Tabi 1 mi olsun 1,5 mu? ;D -Disketle birliktemi yazmaya başlayacağım? -Evet bir iki üç diyince aynı anda başlayacaksın.. :- [color=maroon]Şafak 75:( Uzun Bir Süre Yokum Forumda |
|
|
|
10.03.2008, 21:52:49
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,212 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
haklısın laklakk :) bu tür konuları aslında çok fazla forumda tutmamaya gayret ediyoruz ama güncel bir konuydu ve bende konunun tekrar ateşlendiğini yeni farkettim. önerim için çok teşekkürler konu kaldırılmıştır
-------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
10.03.2008, 21:58:10
|
|
|
Aktif Üye Grup: V.I.P Üye No: 193 Cinsiyet :
Katılım: 22.08.2007 İleti: 176 Konuları: 21 Nereden: çok uzaklardan geldim.
|
höyt adminim be :D
eyw :P -------------------- Bilgisayarda çalışan öğrencinin elektrik kesildikten 15 dakika sonraki sorusu; - Elektrik mi kesik? ;D - Boş bilgisayar yok mu? - Yok - Hiç mi yok? :D - Yok - Yer var m?? - Var.. Pencere kenarımı olsun koridor mu? - Hı??.. -Bilgisayar alabilirmiyim? -Tabi 1 mi olsun 1,5 mu? ;D -Disketle birliktemi yazmaya başlayacağım? -Evet bir iki üç diyince aynı anda başlayacaksın.. :- [color=maroon]Şafak 75:( Uzun Bir Süre Yokum Forumda |
|
|
|
10.03.2008, 22:20:26
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,212 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
höyt adminim be :D
eyw :P eyvallah :D -------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 08.01.2009 - 07:42:23 |