![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about MODERATÖR BAŞVURULARI İLE İLGİLİ, the author, GiZeMsU, wrote about: Merhaba Sevgili Arkadaşlar;Son zamanlardaki yanlış anlaşılma ve sürekli gerginlik yaşanmasından dolayı "MOD BA ... To read more just scroll down
![]() |
MODERATÖR BAŞVURULARI İLE İLGİLİ |
||||||
11.03.2008, 17:49:28
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,212 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
Merhaba Sevgili Arkadaşlar;
Son zamanlardaki yanlış anlaşılma ve sürekli gerginlik yaşanmasından dolayı "MOD BAŞVURU BÖLÜMÜ" kapatılmıştır. İtiraf etmek gerekirse bunun sebebi, başvuru yapan üyelerden çok yönetimdeki yanlış açıklamalar ve polemik yaratmaya sebep olacak ifadelerin kullanılması olmuştur.Bu bölüm diğer bölümlerinde etkilenmesine yol açmıştır. Bu tatsızlıklar düzelmeden, gerginlik son bulmadan yönetim içinde atama yapılmadığı gibi, moderatör başvuru bölümüde açılmayacaktır. Moderatör başvurusu ancak "Moderatör Başvuru Bölümü" yeniden açıldığı zaman yapılacaktır.Lütfen moderatör olmak için özel mesaj atmayın, konu açmayın. Anlayışınız ve ilginiz için teşekkür eder, keyifli ve bol neşeli forumlar dilerim... -------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
11.03.2008, 17:51:14
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: EMEKLİ MOD Üye No: 186 Cinsiyet :
|
Cok iyi oldu ya deniz.!!
-------------------- JrK!mBuP!ch Akar..!!
|
|
|
|
17.03.2008, 17:03:32
|
|
![]() Süper Aktif Üye Grup: ÜYELER Üye No: 1,532 Cinsiyet :
|
bence bu tartışmalar bitti mod başvurusu alanının açılması gerekiyor read :stop hüü şakşak
-------------------- <!--fonto:Verdana--><span style="font-family:Verdana"><!--/fonto--><!--sizeo:10--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--sizeo:10--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--fontc--></span><!--/fontc-->REP VERİR MİSİN ARKADAŞIM?
|
|
|
|
17.03.2008, 17:15:22
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 36 Cinsiyet :
Katılım: 03.05.2007 İleti: 1,235 Konuları: 161 Nereden: eskişehir |
arkadaşımın da yazdığı gibi şu anlık mod alımı yoktur.
-------------------- ''Ya Ben Bizansı Alırım Ya da Bizans Beni.'' ''F.S.M.''
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 08.01.2009 - 06:34:13 |