![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about Dinlediğiniz Şarkı İsimlerine Hiç Dikkat Ettinizmi???, the author, GiZeMsU, wrote about: Bu aralar dikkatimi ilginç bişey çekti arkadaşlar. Şarkılarımı dinlediğim playlisti düzenlerken şarkı isimlerindeki atışma çok komik geldi bana :) Zat ... To read more just scroll down
![]() |
Dinlediğiniz Şarkı İsimlerine Hiç Dikkat Ettinizmi??? |
||||||
12.03.2008, 05:11:00
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,211 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
Bu aralar dikkatimi ilginç bişey çekti arkadaşlar.
Şarkılarımı dinlediğim playlisti düzenlerken şarkı isimlerindeki atışma çok komik geldi bana :) Zaten msnde dinlediğim parçaların isimlerindeki tezatlıkları gören arkadaşlarım "ne kadar dengesiz müzik dinliyorsun" derdi hep :) burdaki dengesizlik anlamı şarkılardan değil şarkılara uyguladığım sıradandı =) Nasıl yani? diyorsunuzdur şimdi. Şöyle yani =) NOT:aşağıda yazdıklarım sadece bu siteye özeldir. kaynak gösterilmeden alıntı yapılması kesinlikle YASAKTIR.emeğe saygı... -gidiyorum (zardanadam) -çektir git (mavi sakal) -sustukların büyür içinde (gripin) -çokta umrumda (pinhani&duman) -senden adam olmaz adamım (zardanadam) -sakin olmam lazım (hayko cepkin) -sen hep benimsin (refleks) -sus (ihtiyaç molası) -dipteym sondayım depresyondayım (feridun düzağaç) -tövbe (egoist) -asla geri dönme (bora uslusoy) -eyvallah (deniz arcak) -sana bir çift sözüm var (zardanadam) -soyle (teneke) -gel bana (bertuğ cemil) -düşmedim daha (umay umay) -öfken niye (çalar saat) -nefretim kederimden (buz) -belki birgün özlersin (emre aydın) -sorma (çilekeş) -unut beni (feridun düzağaç) -lanet olsun (gece yolcuları) -bu aşk burada biter (kumdan kaleler) -gol (malt) -ben yokum artık (zardanadam) -gelmesen de olur (zardanadam) -endamın yeter (kıraç) -yetmiyor (çilekeş) -düşlerimi aldılar (karapaks) -boşver (gripin) -yardım et (mor ve ötesişebnem fereh) -sakın bana söyleme (manga) -sana mecburum (kıraç) -sus (panik) -elimde değil (vega) -koyver gitsin (6.cadde) -ben nasıl büyük adam olucam (pinhani) -zor (nev) -hani benim olacaktın? (haluk levent) -sır (haluk levent) -yardım et (mor ve ötesi&şebnem fereh) -bir daha asla (grizu) -nereye saklarsın (haluk levent) -bilene sor (egoist) -gidiyorum (kıraç) -git (6.cadde) -yalandan da olsa (pinhani) -haberin varmı (erkin koray) -bende özledim (ogün sanlısoy) -yalan (manga) -sensiz olmuyor (teneke) -yalan (kurban) -ışık ver bana (almora) -hele bi gel (pinhani) -şimdi git (seksendört) -böyle kahpedir dünya (gripin) -rüyamdaki aptal gibi (6.cadde) -senin gibi (aylin aslım) -zaman geçer sevgi kalır (atmosfer) -palavra (athena) -değişmem (üçnoktabir) -söz ver (feridun düzağaç) -vazgeçmem (kafein) -yalan (esra kahraman) -gel son defa sarıl bana (beyaz önlük) -zaman yok (kreş) -hala aşk varmı (redd) -y.o.k (çilekeş) listem bu şekilde gidiyor ve daha neler çıkıyor =) .ben şarkıları düzenlerken çok eğlendim :D szide deneyin ve bu şekilde ilginizi çekenleri paylaşın bakalım daha neler çıkacak =) -------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
05.07.2008, 14:02:31
|
|
![]() Yeni Üye Grup: ÜYELER Üye No: 2,137 Cinsiyet :
|
benim dinlediğim şarkıların isimlerini düzeltme gibi takıntım var ama bana da bazen sıkıcı gelir (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 03.12.2008 - 02:12:03 |