![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about forumda anket bölümü siyaset bölümü olmamalı, the author, laklakk, wrote about: http://www.gencform.org/forum/empty-t15458.0.html;topicseen konu çok saçma siyaset bence kimsenin beceremeyip ancak polemiklere neden olabilicek bir d ... To read more just scroll down
![]() |
forumda anket bölümü siyaset bölümü olmamalı |
||||||
16.03.2008, 00:28:41
|
|
|
Aktif Üye Grup: V.I.P Üye No: 193 Cinsiyet :
Katılım: 22.08.2007 İleti: 176 Konuları: 21 Nereden: çok uzaklardan geldim.
|
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
konu çok saçma siyaset bence kimsenin beceremeyip ancak polemiklere neden olabilicek bir durum bu forumda konunun kapatilmasini ve benzer konulara yer verilmemesini isterim yinede karar sizindir. -------------------- Bilgisayarda çalışan öğrencinin elektrik kesildikten 15 dakika sonraki sorusu; - Elektrik mi kesik? ;D - Boş bilgisayar yok mu? - Yok - Hiç mi yok? :D - Yok - Yer var m?? - Var.. Pencere kenarımı olsun koridor mu? - Hı??.. -Bilgisayar alabilirmiyim? -Tabi 1 mi olsun 1,5 mu? ;D -Disketle birliktemi yazmaya başlayacağım? -Evet bir iki üç diyince aynı anda başlayacaksın.. :- [color=maroon]Şafak 75:( Uzun Bir Süre Yokum Forumda |
|
|
|
16.03.2008, 00:35:22
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,212 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
arkadaşlar siyaset forumumuzda yasak. eğer siyaseti bu forumda uygulayabilceğimize inansaydık öyle bir bölüm açardık.ancak AKP KAPATILSINMI gibi bir başlığı sorun olarak görmedik.herkesin gündemindeki bir konu.elbetteki politik bir düşünce kimseden beklemiyoruz.elbettki bu konuyu sağcılıklı mı solculuk mu diye şiddetli tartışmaya yol acabilecek bir konu olarak görmedik. bu nedenle başlığın abartıya gidilmediği sürece açık tutulması gerektiğini düşündüm.henüz cevapları okumadım.konu amacının dışına çıkmışsa başlık kapatılacaktır teşekkürler laklakkkcım :)
-------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
16.03.2008, 00:38:00
|
|
|
Aktif Üye Grup: V.I.P Üye No: 193 Cinsiyet :
Katılım: 22.08.2007 İleti: 176 Konuları: 21 Nereden: çok uzaklardan geldim.
|
:P elbet çikicaktir
ilgilendin için eyw adminim :P -------------------- Bilgisayarda çalışan öğrencinin elektrik kesildikten 15 dakika sonraki sorusu; - Elektrik mi kesik? ;D - Boş bilgisayar yok mu? - Yok - Hiç mi yok? :D - Yok - Yer var m?? - Var.. Pencere kenarımı olsun koridor mu? - Hı??.. -Bilgisayar alabilirmiyim? -Tabi 1 mi olsun 1,5 mu? ;D -Disketle birliktemi yazmaya başlayacağım? -Evet bir iki üç diyince aynı anda başlayacaksın.. :- [color=maroon]Şafak 75:( Uzun Bir Süre Yokum Forumda |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 08.01.2009 - 06:08:50 |