![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about Gökdeniz şov yaptı!, the author, gmavisi06, wrote about: Gökdenz Rubin Kazan forması altında çıktığı ikinci maçta 2 gol 1 asistle oynadı.Rusya'da Fatih Tekke'nin takımı Zenit, sahasında Hasana Kabze ... To read more just scroll down
![]() |
Gökdeniz şov yaptı! |
||||||
30.03.2008, 19:19:13
|
|
![]() Aktif Üye Grup: ÜYELER Üye No: 81 Cinsiyet :
Katılım: 02.06.2007 İleti: 177 Konuları: 71 Nereden: Başkent |
Gökdenz Rubin Kazan forması altında çıktığı ikinci maçta 2 gol 1 asistle oynadı.
Rusya'da Fatih Tekke'nin takımı Zenit, sahasında Hasana Kabze ve Gökdeniz'in takımı Rubin Kazan'a 3-1 mağlup oldu. Rubin Kazan'a galibiyeti getiren goller, 75. dakikada Semak, 77. ve 83. dakikada Gökdeniz Karadeniz'den geldi. Zenit'in tek golünü ise karşılaşmanın 16. dakikasında Arshavin kaydetti. Rubin Kazan, aldığı bu galibiyetin ardından Rusya Ligi'nde puanını 9'a yükselterek ve liderliğe yükseldi. Sezona kötü bir başlangıç yapan Zenit ise 4 puanda kaldı. Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan forması altında ilk 11'de başlarken, Zenit teknik direktörü Dick Advocaat, Milli futbolcumuz Fatih Tekke'yi ilk 11'e almadı. Rubin Kazan'da forma giyen Hasan Kabze ise 18 kişilik kadroda kendisine yer bulama -------------------- Faz nötr al götür demiyorum, ben çiziyorum.. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 08.01.2009 - 07:15:53 |