![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about ,.-~*´¨¯¨`*'~-.¸ Güzel SMS Şiirler ,.-~*´¨¯¨`*'~-.¸, the author, SonDamla, wrote about: Ben Aglarken Bana Bakip Aglama;Ben Hüzünlenirken Bana Bakip Hüzünlenme;Cünkü Bende Sen Ölürken Ölmicem:Bu Dünyaya Nasil Kazik Cakilirmis Herkese Göste ... To read more just scroll down
![]() |
,.-~*´¨¯¨`*'~-.¸ Güzel SMS Şiirler ,.-~*´¨¯¨`*'~-.¸ |
||||||
30.04.2007, 01:06:20
|
|
|
Aktif Üye Grup: ÜYELER Üye No: 17 Cinsiyet :
Katılım: 29.04.2007 İleti: 239 Konuları: 32 Nereden: SEVDA'nın Tam ORtaSınDan...SEVDA'nın KaRtAnesi BahaRinDan. |
Ben Aglarken Bana Bakip Aglama;
Ben Hüzünlenirken Bana Bakip Hüzünlenme; Cünkü Bende Sen Ölürken Ölmicem: Bu Dünyaya Nasil Kazik Cakilirmis Herkese Gösterecem... -------------------- Önüne GeLeni DeğiL , Uğruna ÖLeni Sev. Sana Bakanı DeğiL , Sana Tapanı Sev. Seni AğLatanı DeğiL , Senin için AğLayanı Sev . Ama unutma GünLük DeğiL , ÖmürLük Sev . |
|
|
|
30.04.2007, 01:06:42
|
|
|
Katılım: 29.04.2007 İleti: 239 Konuları: 32 Nereden: SEVDA'nın Tam ORtaSınDan...SEVDA'nın KaRtAnesi BahaRinDan. |
Dost insanın belindeki silah gibidir. Hiç göremesede soramasada ne zaman elini beline attığı zaman bilirki belinde dolu bir silah vardır
-------------------- Önüne GeLeni DeğiL , Uğruna ÖLeni Sev. Sana Bakanı DeğiL , Sana Tapanı Sev. Seni AğLatanı DeğiL , Senin için AğLayanı Sev . Ama unutma GünLük DeğiL , ÖmürLük Sev . |
|
|
|
30.04.2007, 01:06:58
|
|
|
Onun unutamadığın hayali,
Sigaradan derin bir nefes çekmişçesine dolar içine. Kapanır yatağına çaresizliğine ağlarsın. Sevmek ne imiş bir gün anlarsın. -------------------- Önüne GeLeni DeğiL , Uğruna ÖLeni Sev. Sana Bakanı DeğiL , Sana Tapanı Sev. Seni AğLatanı DeğiL , Senin için AğLayanı Sev . Ama unutma GünLük DeğiL , ÖmürLük Sev . |
|
|
|
30.04.2007, 01:07:14
|
|
|
Kötülük kökünü kurutacaksın
Gönül havanına koyacaksın Sevgi tokmağı ile döveceksin İnsaf eleği ile eleyeceksin Gözyaşı ile hamur edeceksin Aşk ateşi ile pişireceksin Kanaat kaşığı ile yiyeceksin. -------------------- Önüne GeLeni DeğiL , Uğruna ÖLeni Sev. Sana Bakanı DeğiL , Sana Tapanı Sev. Seni AğLatanı DeğiL , Senin için AğLayanı Sev . Ama unutma GünLük DeğiL , ÖmürLük Sev . |
|
|
|
30.04.2007, 01:07:51
|
|
|
[glow=red,2,300]Firsat mı tanirdim bu darginliga,
Bilseydim bu kadar zor oldugunu, Bilseydim zindandan daha karanlik, Bilseydim hücreden dar oldugunu.[/glow] -------------------- Önüne GeLeni DeğiL , Uğruna ÖLeni Sev. Sana Bakanı DeğiL , Sana Tapanı Sev. Seni AğLatanı DeğiL , Senin için AğLayanı Sev . Ama unutma GünLük DeğiL , ÖmürLük Sev . |
|
|
|
30.04.2007, 01:08:27
|
|
|
Mutluluğunu çalanlar seni anlayabilselerdi,
ne kendi mutluluklarına suikast yaparlardi, Nede baskalarının mutluluklarının katili olurlardi.... -------------------- Önüne GeLeni DeğiL , Uğruna ÖLeni Sev. Sana Bakanı DeğiL , Sana Tapanı Sev. Seni AğLatanı DeğiL , Senin için AğLayanı Sev . Ama unutma GünLük DeğiL , ÖmürLük Sev . |
|
|
|
30.04.2007, 01:08:45
|
|
|
Seni sevmek mor denizlerdi biraz,
ne kadar gidilse bir p kadar bitmeyen, umutlar ve yıkılmalar arasında direnilen, seni sevmek mevsimler içinde en güzel y a z... -------------------- Önüne GeLeni DeğiL , Uğruna ÖLeni Sev. Sana Bakanı DeğiL , Sana Tapanı Sev. Seni AğLatanı DeğiL , Senin için AğLayanı Sev . Ama unutma GünLük DeğiL , ÖmürLük Sev . |
|
|
|
30.04.2007, 01:09:40
|
|
|
[shadow=red,left]llerin anlatır sabahın olduğunu
Ellerin yoksa bilki gece ve karanlık Mevsimler onlarla değişiyor görüyormusun? Önce ellerin Anlasana,ellerindeyim artık ***************************************** Hani her acıya her gözyaşına Dayanırdık nasıl el olduk Hani yar gecelere Hasret esince Sarılırdık anılara Nasıl son bulduk ***************************************** Bir avuç toprak olmak isterdim. Sensizliğin kuraklığında, Belki günlerce belki yıllarca seni bekleyecek, Sonunda saracak ama ellerini Bir daha hiç bırakmayacak olan *********************************************** Ölme diyorsan; gitme kal öyleyse Sarıl sımsıkı, tenim ol, beni bırakma Hadi gel, tut ellerimi, benimle yan Benimle meydan oku her çaresizliğe[/shadow] -------------------- Önüne GeLeni DeğiL , Uğruna ÖLeni Sev. Sana Bakanı DeğiL , Sana Tapanı Sev. Seni AğLatanı DeğiL , Senin için AğLayanı Sev . Ama unutma GünLük DeğiL , ÖmürLük Sev . |
|
|
|
30.04.2007, 01:10:03
|
|
|
[glow=red,2,300]senden önce sevdiğimi
ondan önce sevdiğimden daha çok sevdiğimi sanmıştım senide senden önce sevdiğimden daha çok sevdiğimi sanıyorum senden sonra birini seversem onuda senden daha mı çok seveceğim ASLAA...[/glow] -------------------- Önüne GeLeni DeğiL , Uğruna ÖLeni Sev. Sana Bakanı DeğiL , Sana Tapanı Sev. Seni AğLatanı DeğiL , Senin için AğLayanı Sev . Ama unutma GünLük DeğiL , ÖmürLük Sev . |
|
|
|
30.04.2007, 01:10:52
|
|
|
ÖYLE ZORKİ UYUMADAN HEP SENİ DÜŞÜNMEK,
ÖYLE ZORKİ DÜŞÜNCELERİMİ SÖYLEYEMEMEK VE ÖYLESİNE ZORKİ GÖZLERİNE BAKIPTA SENİ SEVİYORUM DİYEMEMEK Hergün durmadan aglarsa pınar Her kışın ardından gelirse bahar Balıkların suyu sevdigi kadar Bende seni seviyorum birtanem Mert Olmayanın Işi Değilmiş Sevmek... sevdin Mi Birkez; Ölüm Ayakucunda Değil,başucundaymış... Kaybolmak Değilmiş Sevmek... Eriyip,kahrolmakmış!!! Sevda Değildi Bu Sanki Bir Düştü, sürecek Diyordum Sonsuza Kadar. takvim Yaprağına Ayrılık Düştü, aramıza Girdi Bu Uzun Yollar...... -------------------- Önüne GeLeni DeğiL , Uğruna ÖLeni Sev. Sana Bakanı DeğiL , Sana Tapanı Sev. Seni AğLatanı DeğiL , Senin için AğLayanı Sev . Ama unutma GünLük DeğiL , ÖmürLük Sev . |
|
|
|
30.04.2007, 15:08:59
|
|
|
Aktif Üye Grup: ÜYELER Üye No: 19 Cinsiyet :
bu sözler için teşekürler ;)
|
|
|
|
30.04.2007, 17:26:41
|
|
|
Beni kör kıyılarda merdivensiz bıraktın,
Denizler ortasında yelkensiz bıraktın, Öylesine yıktın ki inançlarımı! Beni bensiz, beni sensiz bıraktın. -------------------- Önüne GeLeni DeğiL , Uğruna ÖLeni Sev. Sana Bakanı DeğiL , Sana Tapanı Sev. Seni AğLatanı DeğiL , Senin için AğLayanı Sev . Ama unutma GünLük DeğiL , ÖmürLük Sev . |
|
|
|
30.04.2007, 17:26:56
|
|
|
Baki sevgiler adına nice dilekler vardır.
Ölüm dahi ayrılık sayılmaz gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar. Sevgiyle birleşen gönüller vardır. -------------------- Önüne GeLeni DeğiL , Uğruna ÖLeni Sev. Sana Bakanı DeğiL , Sana Tapanı Sev. Seni AğLatanı DeğiL , Senin için AğLayanı Sev . Ama unutma GünLük DeğiL , ÖmürLük Sev . |
|
|
|
30.04.2007, 17:27:08
|
|
|
Sevmek sevgiliyi bir beyaz güvercin gibi avuçlarına alıp, ama sevgiliyi daha güzel ufuklar bekliyorsa onu salıvermektir.Onun uçsuz bucaksız gökyüzünde kanat çırpınışından sonsuz haz duymaktır
-------------------- Önüne GeLeni DeğiL , Uğruna ÖLeni Sev. Sana Bakanı DeğiL , Sana Tapanı Sev. Seni AğLatanı DeğiL , Senin için AğLayanı Sev . Ama unutma GünLük DeğiL , ÖmürLük Sev . |
|
|
|
30.04.2007, 17:27:24
|
|
|
Beni unut ama şunu unutma;
Gözünün değdiği yere gül düşer Sonunda sanada bir gönül düşer Gönlümün şimdiki duygusu gibi! -------------------- Önüne GeLeni DeğiL , Uğruna ÖLeni Sev. Sana Bakanı DeğiL , Sana Tapanı Sev. Seni AğLatanı DeğiL , Senin için AğLayanı Sev . Ama unutma GünLük DeğiL , ÖmürLük Sev . |
|
|
|
30.04.2007, 17:27:44
|
|
|
sen..
Suya hasret çöllerimin deryası Sevmeye hazır kalbinim fermanı Körpe gönlümün karasevdası Gönül bahçemin tek sultanısın """KARA GÖZLÜM"""" -------------------- Önüne GeLeni DeğiL , Uğruna ÖLeni Sev. Sana Bakanı DeğiL , Sana Tapanı Sev. Seni AğLatanı DeğiL , Senin için AğLayanı Sev . Ama unutma GünLük DeğiL , ÖmürLük Sev . |
|
|
|
30.04.2007, 17:28:04
|
|
|
Unuttuysan Hatırla, Kaybettiysen Ara
Özlediysen Git Bul, Kırdıysan Af Dile Kırıldıysan Affet, Seviyorsan Söyle Çünkü Hayat Yasamak İçin Çok Kısa... -------------------- Önüne GeLeni DeğiL , Uğruna ÖLeni Sev. Sana Bakanı DeğiL , Sana Tapanı Sev. Seni AğLatanı DeğiL , Senin için AğLayanı Sev . Ama unutma GünLük DeğiL , ÖmürLük Sev . |
|
|
|
30.04.2007, 17:28:21
|
|
|
kapina bir gül biraktim
bu gül, benden sana baktikca beni hatirla.... solarsa odanda ... ne olur cöpe atma! çünkü bu gül sana olan büyük askimi anlatmakta -------------------- Önüne GeLeni DeğiL , Uğruna ÖLeni Sev. Sana Bakanı DeğiL , Sana Tapanı Sev. Seni AğLatanı DeğiL , Senin için AğLayanı Sev . Ama unutma GünLük DeğiL , ÖmürLük Sev . |
|
|
|
30.04.2007, 17:28:41
|
|
|
seni hala seviyorken su kalbim
baskasini sevemez yarali yüregim unutmak kolaymi seni sevgilim? çürüyecek sucsuz yere hasta bedenim!!!" -------------------- Önüne GeLeni DeğiL , Uğruna ÖLeni Sev. Sana Bakanı DeğiL , Sana Tapanı Sev. Seni AğLatanı DeğiL , Senin için AğLayanı Sev . Ama unutma GünLük DeğiL , ÖmürLük Sev . |
|
|
|
01.05.2007, 12:05:05
|
|
|
Süper Aktif Üye Grup: EMEKLİ MOD Üye No: 18 Cinsiyet :
|
abi yeter kahroldum burda :-[
-------------------- |-Dr-SeytaN-|
------------------------------------------------- İletişim : <a href="mailto:Mc_S-e-y-t-a-N@Hotmail.CoM">Mc_S-e-y-t-a-N@Hotmail.CoM</a> |
|
|
|
![]() ![]() |