![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about İmzalardaki Resimler, the author, GiZeMsU, wrote about: İmzalarda Resim Uygulaması KaldırılmıştırSon zamanlarda imza kısmında bazı üyelerimizin, gereğinden büyük resim kullanması sebebiyle imzalarda resim v ... To read more just scroll down
![]() |
İmzalardaki Resimler |
||||||
04.04.2008, 02:37:15
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,211 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
İmzalarda Resim Uygulaması Kaldırılmıştır
Son zamanlarda imza kısmında bazı üyelerimizin, gereğinden büyük resim kullanması sebebiyle imzalarda resim ve banner kullanılması şikayet üzerine tamamen kaldırılmıştır. İmzalardaki kocaman resimler hem forumu çirkinleştirmekte ve ağırlaştırmakta, hemde kotalı internet bağlantısı kullanan arkadaşlarımızı zora sokmaktadır. Kontrol panelinizden imza kullanmak istediğiniz resmi "üye resmi" bölümüne ekleyebilirsiniz.Ekleyeceğiniz resim sadece üye profilinizde gözükecek avatarınızı etkilemeyecektir.Ayrıca üye resminiz profilinizi ziyaret edenler tarafından görüntülenecektir. ÖNEMLİ: Bu konu kesinlikle tartışmaya açık değildir. Teşekkürler, GENCFORM YÖNETİMİ -------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
01.06.2008, 18:35:01
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,211 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
İmzalar aktif duruma yeniden getirilmiştir.Birden fazla resim eklemek yasaktır
-------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 03.12.2008 - 03:41:17 |