![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about Foruma Resim, Video, Url Ekleme, the author, GiZeMsU, wrote about: Merhaba ArkadaşlarYeni sisteme geçilmesi sebebiyle (SMF---->İPB) bir çok yeni ve çok daha kullanışlı özellikler oluşmuştur.Bir çok özelliğin bilin ... To read more just scroll down
![]() |
Foruma Resim, Video, Url Ekleme |
||||||
04.04.2008, 18:01:52
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,211 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
Merhaba Arkadaşlar
Yeni sisteme geçilmesi sebebiyle (SMF---->İPB) bir çok yeni ve çok daha kullanışlı özellikler oluşmuştur.Bir çok özelliğin bilinmesine karşın ben yinede hem yeni üyelerimiz için hemde video eklerken sorun yaşayan arkadaşlarımız için, bbcodeların kullanımı ile ilgili bilmeniz gerekenleri çok kısa açıklamalar halinde geçmek istiyorum Video Eklemek İçin; Video için henüz bbc butonu hazırlayamadığım için videolarınızımı eklerken değişik bir işlem yapmamız gerekmektedir.Youtube'deki bir video linki örneği Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Bu linkteki ( = ) işaretinden sonraki alfanumerik sıralama videomuzun ID numarası oluyor.Mesajımızda videonun herkes tarafından görünmesini sağlamak için, CODE [youtube]VİDEO ID [/youtube] şeklinde yazıyoruzSonuç; Invalid video link Resim Eklemek İçin; Resimlerimizi eklerken kullandığımız taglarımız CODE [img]RESİM URL[/img] şeklindedir.Ancak bunu aşağıdaki resimden 2 numaralı buton ile sadece resim url sini (adresini) girerek mesajlarınıza görüntülemek istediğiniz resimlerinizi ekleyebilirsiniz (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) Web Adresi Eklemek İçin; Kodumuz CODE [url="http://www.WEBADRESİ.com"]DOWNLOAD[/url] şeklindedir. Ve yine yukarıdaki resimde 1 rakamıyla işaretlenmiş olan butona tıklayarak önce adresi sonra adresi tanıtıcı yazıyı kolayca yazabilirsiniz. Sonuç; Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor hepsi bu kadar (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) GÜNCEL YOUTUBE BUTONU EKLENMİŞTİR.BU KONUDA İKİNCİ MESAJIMI OKUYABİLİRSİNİZ NOT: Diğer uygulamalar için mesaj yazdığınız kısımdaki kısa yol buton ve araç çubuklarını kullanabilceğiniz gibi yine mesaj editörün sağ alt köşesindeki "BBKod Yardım" araç çubuğundan da gerekli kodları açıklamalı örneğiyle beraber takip edebilirsiniz
Düzenleme nedeni: Youtube butonu eklenmiştir
-------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
04.04.2008, 18:29:10
|
|
![]() eski değilim yeni asla olmadım şu dünyada forewer rock :) Grup: MODERATÖR Üye No: 1,089 Cinsiyet :
Katılım: 13.01.2008 İleti: 1,827 Konuları: 516 Nereden: antalya
|
teşekkürler adminim
-------------------- ![]() |
|
|
|
07.04.2008, 17:07:15
|
|
|
GeNcFoRm Grup: SÜPER MODERATÖR Üye No: 686 Cinsiyet :
Katılım: 27.11.2007 İleti: 3,812 Konuları: 2,997 Nereden: Tarsus / MERSİN
|
Bilgilendirdiğin İçin Saol..
-------------------- Endişelenme, Sen Öldüğünde Rahat Uyuyabilirim.
|
|
|
|
11.04.2008, 13:53:02
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,211 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
GÜNCEL
Youtube için buton eklenmiştir.İsterseniz bu butonla isterseniz yukarıda anlattığım şekilde [video] taglarıyla videolarınızı ekleyebilirsiniz (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) Video eklerken linkteki ( = ) işaretinden sonraki alfanumarik sıralamayı kullanmanıza gerek yoktur.Youtube video linkinin tamamını kopyalayıp yapıştırabilirsiniz Örnek -------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
15.04.2008, 12:05:26
|
|
|
GeNcFoRm Grup: SÜPER MODERATÖR Üye No: 686 Cinsiyet :
Katılım: 27.11.2007 İleti: 3,812 Konuları: 2,997 Nereden: Tarsus / MERSİN
|
Harikasın (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )
-------------------- Endişelenme, Sen Öldüğünde Rahat Uyuyabilirim.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 03.12.2008 - 01:40:04 |