![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about Bu kadarıda pes doğrusu !!! [ÇÖZÜLDÜ], the author, G4M3 0V3R, wrote about: Benim şiirler bölümünde sabit konum vardı G4M3 0V3R şiir köşem diye içindede okadar emek verdiğim şiirler vardı şiirlerin bir çoğu silinmiş yetkililer ... To read more just scroll down
![]() |
Bu kadarıda pes doğrusu !!! [ÇÖZÜLDÜ] |
||||||
05.04.2008, 00:56:11
|
|
![]() Y o R u M S u Z * BaŞKa SöZe GeReK YoK * Grup: YASAKLI Üye No: 362 Cinsiyet :
|
Benim şiirler bölümünde sabit konum vardı G4M3 0V3R şiir köşem diye içindede okadar emek verdiğim şiirler vardı şiirlerin bir çoğu silinmiş yetkililerin ilgilenmesi istiyorum.....
-------------------- [size="5"]ESKİLER BENİ TANIR,YENİLER ÖRNEK ALIR[/size]
|
|
|
|
06.04.2008, 13:09:20
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 36 Cinsiyet :
Katılım: 03.05.2007 İleti: 1,235 Konuları: 161 Nereden: eskişehir |
kardeş sunucu değişimi, tema değişimi derken arada bir çok konunun mesajlarında hatta konunun ilk mesajlarında bile kaybolmalar var teknik olaylar sonucu kendiliğinden kaybolmuştur.
-------------------- ''Ya Ben Bizansı Alırım Ya da Bizans Beni.'' ''F.S.M.''
|
|
|
|
06.04.2008, 17:46:14
|
|
![]() Y o R u M S u Z * BaŞKa SöZe GeReK YoK * Grup: YASAKLI Üye No: 362 Cinsiyet :
|
QUOTE(MAESTRO26 @ 06.04.2008, 10:09:20)
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor kardeş sunucu değişimi, tema değişimi derken arada bir çok konunun mesajlarında hatta konunun ilk mesajlarında bile kaybolmalar var teknik olaylar sonucu kendiliğinden kaybolmuştur. saol aydınlattığın için ama okadar verilen emek boylece bosa gitmiştir....bu sitenin yedeklemesi yokmu bütün açılan konuların orada yedeklemesi olması gerekir...-------------------- [size="5"]ESKİLER BENİ TANIR,YENİLER ÖRNEK ALIR[/size]
|
|
|
|
06.04.2008, 19:19:07
|
|
![]() Sessiz bir KÖşEde yiNE tEK baŞImAYım.. Grup: MODERATÖR Üye No: 1,746 Cinsiyet :
Katılım: 29.03.2008 İleti: 3,397 Konuları: 1,990 Nereden: ANTALYA
|
QUOTE(G4M3 0V3R @ 06.04.2008, 14:46:14)
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor saol aydınlattığın için ama okadar verilen emek boylece bosa gitmiştir....bu sitenin yedeklemesi yokmu bütün açılan konuların orada yedeklemesi olması gerekir... yedeklenme işi ço k zor olur kardeşim:S bu kadar konuyu nasıl yaparlar bilemiyorum ama bunun için ayrıca hergün güncel olarak kaydedilmesi lazım ... -------------------- ![]() |
|
|
|
07.04.2008, 23:03:50
|
|
|
QUOTE(asksızprens @ 06.04.2008, 16:19:07)
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor yedeklenme işi ço k zor olur kardeşim:S bu kadar konuyu nasıl yaparlar bilemiyorum ama bunun için ayrıca hergün güncel olarak kaydedilmesi lazım ... iyi qüzel söyluyorsunda kardeşim bu belli deilmi sunucunun degisecegi sunucu değişmeden önce bunların yani konu we mesajların yedekleme yapılması gerekirdi....bööylece hiç 1 konu ve msj silinmezdi...-------------------- [size="5"]ESKİLER BENİ TANIR,YENİLER ÖRNEK ALIR[/size]
|
|
|
|
07.04.2008, 23:55:25
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,212 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
QUOTE G4M3 0V3R saol aydınlattığın için ama okadar verilen emek boylece bosa gitmiştir....bu sitenin yedeklemesi yokmu bütün açılan konuların orada yedeklemesi olması gerekir... kimsenin hakkı yenilmemiştir.gerekli tüm yedekler alınmıştır ancak önceki sunucudan alınan yedekler hatalı çıkmıştır yani bizimle ilgisi değil serverle ilgisi vardır.bundan öncejki serverde 10 gün kadar kaldık bu yüzden 10 günlük bir kayıp yaşandı. QUOTE asksızprens yedeklenme işi ço k zor olur kardeşim:S bu kadar konuyu nasıl yaparlar bilemiyorum ama bunun için ayrıca hergün güncel olarak kaydedilmesi lazım ... yedekleme işi zor değildir zaten yedeksiz bir site olmaz. eski yedekler olmasa 1 senelik konuda kalmazdı.yedeklerimiz 3 günde bir alınır.şimdiye kadar bir sorun olmadı.bu 10 günlük kayıp haricinde... QUOTE G4M3 0V3R iyi qüzel söyluyorsunda kardeşim bu belli deilmi sunucunun degisecegi sunucu değişmeden önce bunların yani konu we mesajların yedekleme yapılması gerekirdi....bööylece hiç 1 konu ve msj silinmezdi... yukarıdaki açıklamamın aynısı yine geçerlidir.sunucu değişimi yapılırken zaten yedek olmadan yeni sunucuya veritabanı kurulamaz. 4 kez sunucu değiştirdik ve sizler farkında bile olmadınız çünkü noktasına kadar kaybımız olmamıştı.ancak geçen seferki yani 3.server hepimiz için sorun yarattı bu yüzden 2.serverdeki yedekleri kurmak zorunda kaldık ve yinede şükrediyorumki sadece 10 günlük bir kayıp yaşandı.daha uzun süre kalmış olsaydık daha çok kaybımız olabilirdi. -------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
08.04.2008, 16:40:20
|
|
![]() Sessiz bir KÖşEde yiNE tEK baŞImAYım.. Grup: MODERATÖR Üye No: 1,746 Cinsiyet :
|
özürdilerim ben bişey bilmediğim için boş konuştum (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )
-------------------- ![]() |
|
|
|
08.04.2008, 18:11:04
|
|
|
QUOTE(asksızprens @ 08.04.2008, 13:40:20)
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor özürdilerim ben bişey bilmediğim için boş konuştum (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) bişey bilmiyosun ozaman yorum yapma....-------------------- [size="5"]ESKİLER BENİ TANIR,YENİLER ÖRNEK ALIR[/size]
|
|
|
|
09.04.2008, 17:03:56
|
|
![]() Süper Aktif Üye Grup: ÜYELER Üye No: 1,532 Cinsiyet :
|
katılıyorum... (IMG:
-------------------- <!--fonto:Verdana--><span style="font-family:Verdana"><!--/fonto--><!--sizeo:10--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--sizeo:10--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--fontc--></span><!--/fontc-->REP VERİR MİSİN ARKADAŞIM?
|
|
|
|
09.04.2008, 17:15:13
|
|
|
Aktif Üye Grup: V.I.P Üye No: 193 Cinsiyet :
Katılım: 22.08.2007 İleti: 176 Konuları: 21 Nereden: çok uzaklardan geldim.
|
QUOTE(G4M3 0V3R @ 08.04.2008, 15:11:04)
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor bişey bilmiyosun ozaman yorum yapma.... bir şey bilmesede konuşmak istemiştir belki bunu engelleyici helede kırıcı cümleleri sarfetmeni doğru bulmuyorum belki bu cevabi yazarak bende seni kırmış olacağım ama o arkadaşında huzurunu bozmaniza gönlüm razı olmadı üstad adminlerimiz sorunun düzeltilemediğinden dolayı size açıklama yapmış ki keşke düzeltilebilseydide okadar emeğiniz boşa değil burda sergilenseydi ama yine diyorum keşke olsaydı lakin olmamış artık bundan sonrasına bakalım birbirimizi kırmadan (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) -------------------- Bilgisayarda çalışan öğrencinin elektrik kesildikten 15 dakika sonraki sorusu; - Elektrik mi kesik? ;D - Boş bilgisayar yok mu? - Yok - Hiç mi yok? :D - Yok - Yer var m?? - Var.. Pencere kenarımı olsun koridor mu? - Hı??.. -Bilgisayar alabilirmiyim? -Tabi 1 mi olsun 1,5 mu? ;D -Disketle birliktemi yazmaya başlayacağım? -Evet bir iki üç diyince aynı anda başlayacaksın.. :- [color=maroon]Şafak 75:( Uzun Bir Süre Yokum Forumda |
|
|
|
09.04.2008, 19:07:02
|
|
|
QUOTE(laklakk @ 09.04.2008, 14:15:13)
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor bir şey bilmesede konuşmak istemiştir belki bunu engelleyici helede kırıcı cümleleri sarfetmeni doğru bulmuyorum belki bu cevabi yazarak bende seni kırmış olacağım ama o arkadaşında huzurunu bozmaniza gönlüm razı olmadı üstad adminlerimiz sorunun düzeltilemediğinden dolayı size açıklama yapmış ki keşke düzeltilebilseydide okadar emeğiniz boşa değil burda sergilenseydi ama yine diyorum keşke olsaydı lakin olmamış artık bundan sonrasına bakalım birbirimizi kırmadan (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) yorum yok .. -------------------- ![]() |
|
|
|
10.04.2008, 22:41:04
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,212 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
konu çözümlenmiş olmasına rağmen amacının dışına çıkmıştır.herkeste söyleyeceklerini söylediğine göre kapatalım dimi artık konuyu (IMG:
-------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 08.01.2009 - 06:53:15 |