![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about İstenmeyen tüylere kesin çözüm [karınca yumurtası yağı] Mustafa larda deneyebilir :lol:, the author, AyYüZLüM, wrote about: eminim kıl tüy problemi olmayan insan çok azdır aşağıda verilen bilgiler tamamen alıntıdır..ben şahsen ürünü kullanmadım ..yanetkileri konusunda bir b ... To read more just scroll down
![]() |
İstenmeyen tüylere kesin çözüm [karınca yumurtası yağı] Mustafa larda deneyebilir :lol: |
||||||
19.04.2008, 14:43:13
|
|
![]() AyYüZLüM Grup: EMEKLİ MOD Üye No: 577 Cinsiyet :
Katılım: 14.11.2007 İleti: 7,814 Konuları: 1,931 Nereden: istanbul
|
eminim kıl tüy problemi olmayan insan çok azdır
aşağıda verilen bilgiler tamamen alıntıdır..ben şahsen ürünü kullanmadım ..yanetkileri konusunda bir bilgim yok o açıdan herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) ürünü aktarlardan ve internetteki bazı alışveriş sitelerinden satın alabilirsiniz.çok çeşitli fiyatlardan satılıyor (10 ytl-30 ytl arsı tüp başına ) o yüzden dikkat edin kolpa çıkmasın aldığnıız ürün (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) %100 DOĞAL VE YAN ETKİSİ ASLA YOKTUR...(IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) KULLANIM ŞEKLİ: KULLANILMAK İSTENEN BÖLGE AĞDA,EPİLASYON ALETİ vb. GİBİ ÜRÜNLER KULLANILARAK TEMİZLENİR. KARINCA YUMURTASI YAGI MASAJ YAPILARAK SÜRÜLDÜKTEN SONRA 3 SAAT BEKLETİLİR VE EN SON YIKANIR. BU İŞLEMLERİ İLK UYGULAMADA GÖZLE GÖRÜLÜR BİR AZALMA,2-3 UYGULAMADA İSE TAMAMEN İSTENMEYEN TÜY ve KILLARDAN KURTULMA SAĞLAYABİLİRSİNİZ.. 1 KUTU KARINCA YUMURTASI YAĞI GENİTAL BÖLGE+KOLTUK ALTI VE BACAKLARDA KULLANIMINA YETMEKTEDIR. ÜRÜN İSTEYEN HERKES BAYAN-ERKEK İSTEDİĞİ HER BÖLGEYE UYGULAYABİLİR.. Yağı Kullananların Yorumları(bayanlara yonelik bir siteden alıntı ) Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım tala yı 1 aydır kullanıyorum bir aktardan 15 ytl ye aldım hafif kokulu bir yağ ve kapağının üzerinde kırmızı orjinal yazıyor kesinlikle işe yaradı yüzümde denedim siyah tüyler çok azaldı ve çıkanlarda cılız ve açık renkli çıkıyor.. kesinlikle tavsiye ediyorum ama gaz yağı gibi kokanların sahte olduğunu biliyorum aldanmayın sakın ............................ herkese mrhb benim bu ilk mesajım yeni üye oldum u karıncayumurtasıyağını ilk defa 20 temmuzda başladım ve kıllarım minik mink çıkmaya başladı yer yer tabi çıkanları daha 2 gün önce tekrar alıp yağa devam ettim mersinde yaşıyorum bulmam çok zor olmadı 25 liraya aldım ama antepde bi aktarda 10 liraymış onu denicem bende çok merakla sonucu bekliyorum ........................... ben bir senedir kullanıorum dedim karadenizliyim eskiden bebeklere sürüolarmış bizim oralarda annem sölemişti başta inanmadım ama sonradan faydasısını gördüm akrabam getirtmişti pet şişede orjinalmiş kendi üreten köylüden almış karadeniz yöresinde çokmuş gerçekten iğrenç bir kokusu var... sizinki nekadar orjinal bilemiorum ama benimki gerçek karınca yumartası yağı annanem annemide sürmüş bu eskilerdede varmış arkadaşlar .......................... S: Ben 16 yaşında bir erkeğim vücudumda aşırı kıllanma var, bacaklarımda göğsümde hatta popomda ve ben bacaklarımın üst kısmındaki kılları makina ile kestim şimdi daha kalın ve daha çok çıkmaya başladı nasıl bir çözüm önerirsiniz azalması için veya komple kurtulmak için ne yapabilirim Y: Epilasyon sonrası karınca yumurtası yağı uygularsanız faydasını görürsünüz. Taha marka ve arapça yazılı olanı alın. Arkadaslar suna dumankaya 'ya sorulmuş bir soru ve cevabı ben bu yağa artık güveniyorum dogrusu ................ ben babaannemin tecrübesine dayanarak kullanıyorum. kendisi bebekken annesi karınca yumurtalarını ezip sürmüş ve 78 yaşındaki kadında ömrü boyunca kıl çıkmamış ve şimdiye kadar hayatında her hangi bir sorun yaşamadı. yan etki kabul edilebilecek bir şey olmamış. onun tanıdığı bir çok kişide de sorun yok. lazer konusunda da çok tartışmalar var en azından karınca yumurtasının benim bildiğim 80 yıllık bir geçmişine dayanabilirim. ............. Arkadaşlar nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama karınca yumurtası diye satılan ürünlerin kullanılan bölgedeki hücreleri öldürdüğünü,bu açıdan sağlığa zararlı olduğunu okumuştum.Tüyleri yok etmesinin nedeni de hücreleri öldürmesiymiş .............. arkadaslar ben ilk seansta faydasini gordum cok iyi ise yariyor boyle giderse 4-5 seanstan sonra hic tuy kalmaz bence -------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 21.11.2008 - 04:07:28 |