![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about 30 Nisan 2008 Çarşamba, the author, aLipuSat, wrote about: Yılmadım tükenmedimYorulmadan hep bekledimHa şimdi bugün ,ha şimdi yarınGece gündüz dua ettimYılmadım tükenmedimYorulmadan hep bekledimHa şimdi bugün ... To read more just scroll down
Önemli : Bölüm KuralıGünün Sözü&Şiiri, Günün Hikayesi, Günün Şarkısı ve Günün Resmi bölümlerine yorum yazmak yasaktır. Sadece içeriğe uygun olarak mesaj yazılabilir.
Başlıklar ancak günün tarihine uygun olarak açılabilir.Örn:9 Mayıs Cuma gibi.
Geçmiş tarihlere, cevap verilmesi yasaktır.
![]() |
30 Nisan 2008 Çarşamba, Gülben Ergen-Ya Ölümsün Ya Düğün |
||||||
30.04.2008, 10:29:40
|
|
![]() Tecrübeli Üye Grup: EMEKLİ MOD Üye No: 1,487 Cinsiyet :
Katılım: 25.02.2008 İleti: 789 Konuları: 263 Nereden: iStaNbuL
|
Yılmadım tükenmedim Yorulmadan hep bekledim Ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın Gece gündüz dua ettim Yılmadım tükenmedim Yorulmadan hep bekledim Ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın Gece gündüz dua ettim Bu ceza ,bu hükmün sonu nereye Dayanmaz yüreğim belki seneye Bu ceza ,bu hükmün sonu nereye Dayanmaz yüreğim belki seneye O zaman ya benimsin ya elin Nolur söyle, nolur söyle Offfff O zaman ya ölümsün ya düğün ya ateşsin ya külüm Ya yüzüm ol ya hüznüm Yılmadım tükenmedim Yorulmadan hep bekledim Ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın Gece gündüz dua ettim Bu ceza ,bu hükmün sonu nereye Dayanmaz yüreğim belki seneye Bu ceza ,bu hükmün sonu nereye Dayanmaz yüreğim belki seneye O zaman nolur dinle, nolur dinle O zaman ya ateşsin ya külüm Ya ölümsün ya düğün Ya yüzümsün ya güzüm Ama ne olur dinle O zaman ya benimsin ya elin Nolur söyle, nolur söyle Offfff O zaman ya ölümsün ya düğün Ya ateşsin ya külüm Ya yüzüm ol ya hüznüm -------------------- ![]() |
|
|
|
30.04.2008, 10:40:15
|
|
![]() Sessiz bir KÖşEde yiNE tEK baŞImAYım.. Grup: MODERATÖR Üye No: 1,746 Cinsiyet :
Katılım: 29.03.2008 İleti: 3,397 Konuları: 1,990 Nereden: ANTALYA
|
emeğine sağlık ..
-------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 09.01.2009 - 06:44:34 |