![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about Google Optimizasyon İpuçları,seo ipuçları,seo bilgileri,seo hakkında, the author, asksızprens, wrote about: Google Optimizasyon İpuçları,seo ipuçları,seo bilgileri,seo hakkında Efendim ben kral oyun kelimesinde ilk 10'da çıkmak istiyorum..Yapacaklarımız ... To read more just scroll down
![]() |
Google Optimizasyon İpuçları,seo ipuçları,seo bilgileri,seo hakkında |
||||||
11.05.2008, 14:33:19
|
|
![]() Sessiz bir KÖşEde yiNE tEK baŞImAYım.. Grup: MODERATÖR Üye No: 1,746 Cinsiyet :
Katılım: 29.03.2008 İleti: 3,397 Konuları: 1,990 Nereden: ANTALYA
|
Google Optimizasyon İpuçları,seo ipuçları,seo bilgileri,seo hakkında
Efendim ben kral oyun kelimesinde ilk 10'da çıkmak istiyorum.. Yapacaklarımız ; 1) Sağlam meta tag kodları hazırlamak.. Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Siten için meta tag oluştur bu sayfadaki izlere göre meta taglarımızı oluşturuyoruz. 2) Backlinkler almak.. Link değişimi olabilir,hedef kelimeye göre hemen kod ayarlıyoruz Örnek kod : kral oyun 3) Sitemizi ' kral oyun ' kelimesinde ilk 10'a çıkacak şekile getiriyoruz. (en azından çıktığında milletin ' aa bu site nasıl burda çıkar,alakasız bi site,oyun bile yok dememelerini sağlamalıyız) İsterseniz 1,000 tane backlink alın,site boşsa,bi halta yaramayacak kadar ' aynı ' içeriklerle doluysa 2-4 hafta sonra 10.sayfalara uçar.. 4) Sabır..sabır..sabır.. Yok efendim 2 haftadır backlink kasıyorum ama hala 4.sayfanın sonlarındayım.. Aldığınız backlink sayısına değil,aldığınız sitelere ve pr değerlerine bakın. Bizim bi oyun sitemiz var,bu siteye ' doğal tüy dökücü kremler satan bir site ' link vermişse (link değişiminde) bunun bize yararı %10'dur (misal) Bizim bi oyun sitemiz var,bu siteye aynı içerikten bir oyun sitesi link vermiş ise bunun bize yararı %60 olur (rakamlara fazla takılmayın,örnek olsun diye veriyorum) 3-5 ekstra bilgi Karşılıksız alınan backlink her zaman daha + yarar sağlar. 50 tane pr 4 siteden alınan backlink 1 tane pr 6 siteden alınan backlinke hemen hemen eş değerdedir. Sizinle aynı içerikli siteden aldığınız link ++ faydalı olur çünkü google,çok alakasız sitelerin birbirine link vermesini sevmez. Google bir motordur Optimizasyon,seo vs.ne olursa olsun asla umutlarınızı google'dan gelecek hitlere bağlamamalısınız.Nice siteler gördük ' sohbet ' kelimesinden aylarca onbinlerce hit devirdi,şimdi yarısı 20.sayfa - 50.sayfa gidip geliyor. -------------------- ![]() |
|
|
|
11.05.2008, 23:11:56
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,212 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
sağolasın memo yararlı bilgiler hepsi. neyseki bizde seolandık (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) ayrıca metatagları ile uğraşmamıza gerek kalmadı. sitemize kurduğumuz minervaseo denilen sistem sayesinde her konunun üzerinde anahtar kelimeler mevcut (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) tüm seolarda böyle olsa gerçekten süper olacak..
-------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
12.05.2008, 12:33:20
|
|
![]() Sessiz bir KÖşEde yiNE tEK baŞImAYım.. Grup: MODERATÖR Üye No: 1,746 Cinsiyet :
Katılım: 29.03.2008 İleti: 3,397 Konuları: 1,990 Nereden: ANTALYA
|
ya zaten google da yazınca ilk sırada çıkıyoruz (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) teşekkür ederim görüşleriniz için (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )
-------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 09.01.2009 - 03:49:49 |