![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about Editör Alımı - Makaleler, the author, Levni, wrote about: Konularınızda soru kısmınızı göremedim bu yüzden öneri kısmına yazmayı uygun gördüm, editör alımı yapıyormuşsunuz fikir çok hoşuma gitti acaba yayınla ... To read more just scroll down
![]() |
Editör Alımı - Makaleler |
||||||
12.05.2008, 21:50:38
|
|
![]() Yeni Üye Grup: ÜYELER Üye No: 1,892 Cinsiyet :
|
Konularınızda soru kısmınızı göremedim bu yüzden öneri kısmına yazmayı uygun gördüm, editör alımı yapıyormuşsunuz fikir çok hoşuma gitti acaba yayınlanacak makaleler ne tür makaleler olacak, malum makalede siyasetede girilebilir, başka şeylerede bu konuyu biraz daha açarmısınız?
-------------------- Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!
|
|
|
|
13.05.2008, 00:46:58
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,212 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
QUOTE(Levni @ 12.05.2008, 21:50:38)
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Konularınızda soru kısmınızı göremedim bu yüzden öneri kısmına yazmayı uygun gördüm, editör alımı yapıyormuşsunuz fikir çok hoşuma gitti acaba yayınlanacak makaleler ne tür makaleler olacak, malum makalede siyasetede girilebilir, başka şeylerede bu konuyu biraz daha açarmısınız? İlginiz için teşekkürler Levni. Moderatörlük hariç diğer başvurularda gizlilik ilkesi olması sebebiyle sadece pm adresleri vermiştik.Madem böyle bir öneri masamızda açılmış bizede cevaplamak düşer (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) Köşe yazıları genelde bilindiği gibi siyaset,spor, günlük yaşam gibi konulardan yola çıkılarak hazırlanır.Makalede siyasette olabileceğini tahmin ederek bu yüzden köşe yazıları için özel bölüm açmayı ve bu bölümde yorum yapılmamasını uygun gördük. Aylık,Haftalık veya Günlük Makaleyi hazırlayan editörlerimiz bu bölüm yetkisinde olacaktır.Üyelerimiz tabikide makale hakkında yorum yapabileceklerdir.Ancak olası tartışmaları engellemek adına o bölümde ancak editörlerin onayladıkları yorumlar yayınlanacaktır. Böylece bölüm hem kontrol altında olacak hemde seviyeli tartışma olacaktır.Zaten Editör kadrosu ve kategori tamamlanınca gerekli açıklamalar tekrar yapılacaktır. Kısaca biz yönetim olarak gerekli titizliği Editörlerimiz adına göstereceğiz. -------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 09.01.2009 - 04:09:36 |