![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about Flood Yapanlarlar İstisnasız Banlanacaktır, the author, GiZeMsU, wrote about: Daha önceden birkça defa uyarmamıza rağmen halen flood (aynı konuya aynı üyenin üstüste mesaj yazması) yine abartılmaya ... To read more just scroll down
![]() |
Flood Yapanlarlar İstisnasız Banlanacaktır |
||||||
14.05.2008, 15:13:44
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,211 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
Daha önceden birkça defa uyarmamıza rağmen halen flood (aynı konuya aynı üyenin üstüste mesaj yazması) yine abartılmaya başlanmıştır.Her türlü sorun belki görmezden gelinebilir ama flooda asla sitemizde gözyumulmamaktadır.
Flood yapan her kim olursa olsun haber verilmeksizin siteden uzaklaştırılacaktır. -------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 03.12.2008 - 03:23:33 |