![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about Flood, the author, G4M3 0V3R, wrote about: Flood yapılmasını istemiyorsunuz madem ozaman düzeltme linki koyun bizde düzeltelim yazdıklarımızı flood yapmayalım... ... To read more just scroll down
![]() |
Flood |
||||||
16.05.2008, 15:04:27
|
|
![]() Y o R u M S u Z * BaŞKa SöZe GeReK YoK * Grup: YASAKLI Üye No: 362 Cinsiyet :
|
Flood yapılmasını istemiyorsunuz madem ozaman düzeltme linki koyun bizde düzeltelim yazdıklarımızı flood yapmayalım...
-------------------- [size="5"]ESKİLER BENİ TANIR,YENİLER ÖRNEK ALIR[/size]
|
|
|
|
16.05.2008, 15:09:45
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,212 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
QUOTE(G4M3 0V3R @ 16.05.2008, 15:04:27)
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Flood yapılmasını istemiyorsunuz madem ozaman düzeltme linki koyun bizde düzeltelim yazdıklarımızı flood yapmayalım... mesajlarınızı düzenlemek için maximum "10 dakika" verilmiştir. 10 dakika içinde gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz. konu çözümlenmiştir ve kilitlenmiştir -------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 09.01.2009 - 05:11:32 |