![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about Sitemizin Temasını Seçiyoruz, the author, GiZeMsU, wrote about: evet arkadaşlar sitemize yeni temalar eklenmiştir. ancak bu seferki temalara karar vermekte zorluk yaşadım en güzel 8 temayıd ... To read more just scroll down
![]() |
Sitemizin Temasını Seçiyoruz |
||||||
22.05.2008, 17:52:47
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,211 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
evet arkadaşlar sitemize yeni temalar eklenmiştir. ancak bu seferki temalara karar vermekte zorluk yaşadım en güzel 8 temayıda siteye ekledim (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )
Şu an geçerli temamız (ziyaretçilerinde gördüğü) IPS Pro teması. Yukarıdaki seçeneklerden hangisi daha çok oy alırsa varsayılan tema olarak onu kullanıcaz.Oylamayı sizlere bırakıyoruz (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) yeni site temalarına herhangi bir sayfanın en altında, açılır kutucuktan ulaşabilirsiniz NOT:eklenen yeni 8 temada henüz düzenlemeler yapılmamıştır.IPS PRO temasındaki eklentilerin bir çoğu henüz yeni temalarda yoktur.En kısa sürede güncellencektir. Hee unutmadan gönüllü logo (yeni temaların kendi logosunu) düzenlemek isteyen olursa hayır demeyiz (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) -------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
22.05.2008, 18:17:08
|
|
|
GeNcFoRm Grup: SÜPER MODERATÖR Üye No: 686 Cinsiyet :
Katılım: 27.11.2007 İleti: 3,812 Konuları: 2,997 Nereden: Tarsus / MERSİN
|
IPS Pro Teması olması daha olumlu, sade ve güzel. Oyumu Kullandım. (IMG:
-------------------- Endişelenme, Sen Öldüğünde Rahat Uyuyabilirim.
|
|
|
|
22.05.2008, 18:50:37
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: CO ADMİN Üye No: 54 Cinsiyet :
Katılım: 19.05.2007 İleti: 3,077 Konuları: 406 Nereden: Sanane !!!! |
Ips pro hariç diğer temaları göremediğim için oy veremicem...
-------------------- ![]() [move][glow=red,2,500]sen PİYON'sun ben ŞAH'ım seni kaybedersem 2 puanım gider, beni kaybedersen oyun biter...[/glow][/move] |
|
|
|
22.05.2008, 18:58:19
|
|
|
QUOTE(The_Falcon @ 22.05.2008, 18:50:37)
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Ips pro hariç diğer temaları göremediğim için oy veremicem... nasıl yani (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) sayfanın en altından seçiliyor temalar (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) -------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
22.05.2008, 19:01:23
|
|
![]() Sessiz bir KÖşEde yiNE tEK baŞImAYım.. Grup: MODERATÖR Üye No: 1,746 Cinsiyet :
Katılım: 29.03.2008 İleti: 3,391 Konuları: 1,990 Nereden: ANTALYA
|
müdürüm biz kendimiz değiştirebiliyormuyuz temayı ?(IMG:
-------------------- ![]() |
|
|
|
22.05.2008, 19:05:46
|
|
|
QUOTE(asksızprens @ 22.05.2008, 19:01:23)
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor müdürüm biz kendimiz değiştirebiliyormuyuz temayı ?(IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) tabikide herkes istediği temayı kullanmakta özgür (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) bu oylama sitemizin varsayılan temasını seçmek için (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) -------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
22.05.2008, 19:08:10
|
|
![]() Sessiz bir KÖşEde yiNE tEK baŞImAYım.. Grup: MODERATÖR Üye No: 1,746 Cinsiyet :
Katılım: 29.03.2008 İleti: 3,391 Konuları: 1,990 Nereden: ANTALYA
|
ya müdürüm aşk olsun ya kaç aydı bu sitedeyim hiç söylemediniz bu sitenin temasının değiştiğini hıh küstüm size (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) (IMG:
|
|
|
22.05.2008, 19:18:56
|
|
|
QUOTE(asksızprens @ 22.05.2008, 19:08:10)
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ya müdürüm aşk olsun ya kaç aydı bu sitedeyim hiç söylemediniz bu sitenin temasının değiştiğini hıh küstüm size (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) memocum yeni temaları daha 1 saat önce ekledim haber vermemmi hiç çok ayıp (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) dün akşam yeni giriş yaptım bak onu söylemedim şimdi aklıma geldi (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) bayağı güzel oldu (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) www.gencform.org -------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
22.05.2008, 21:14:45
|
|
![]() AyYüZLüM Grup: EMEKLİ MOD Üye No: 577 Cinsiyet :
Katılım: 14.11.2007 İleti: 7,814 Konuları: 1,931 Nereden: istanbul
|
IPS PRO içlerinde ne güzeli (IMG:
|
|
|
23.05.2008, 09:35:20
|
|
![]() Aktif Üye Grup: ÜYELER Üye No: 81 Cinsiyet :
Katılım: 02.06.2007 İleti: 174 Konuları: 71 Nereden: Başkent |
Hepsi birbirinden güzel be yawww. Ama IBS Pro tercihimdir.
-------------------- Faz nötr al götür demiyorum, ben çiziyorum.. |
|
|
|
24.05.2008, 00:42:10
|
|
|
green ve IPS Pro tam rakip oldu birbirine (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) green çok hoş gerçekten tam yazlık tema (IMG:
neyse ben iki kısa bir hatırlatma yapacaktım. birincisi, temalarımızın özelikleri kotalı kullanıcılar soft beige ve white-green temalarını dilerse kullanabilir. hızlı açılsın diyorsanız yine soft beige, white-green, green ve dark-corner temaları diğerler temalara göre nispeten daha hızlı. benim için görsellik, şıklık, profesyonellik önemli diyorsanız Pink, IPS Pro, Green, Hi-Tech, Prestij temalarını, daha sert tema dersenizde tabiki dark-corner ve hi-tech temalarını kullanabilirsiniz. gördüğünüz gibi her ihtiyaca göre temalar mevcuttur (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) ikinci hatırlatmayada gelince, tüm temalar güncellenmiştir. yani tüm modüller her bir temada çalışmaktadır. (ayrıca kimin hangi temayı kullandığı profilinde gösterilmektedir.)bir tek buton ve logo düzenlemeleri eksik kalmıştır.onlarda bu hafta sonu tamamlanmış olur. hepsini güle güle kullanın arkadaşlar (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) -------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
![]() ![]() |