![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about Profilde MP3 Dinletebilirsiniz, the author, GiZeMsU, wrote about: Evet arkadaşlar bundan sonra isteyen herkes profiline mp3 dinletebilecek (IMG:style_emoticons//smiley.gif) bir kaç basit adımda sizde benim profilimin ... To read more just scroll down
![]() |
Profilde MP3 Dinletebilirsiniz, Nasılmı ? Buyrun İçeri =) |
||||||
24.05.2008, 01:39:10
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,211 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
Evet arkadaşlar bundan sonra isteyen herkes profiline mp3 dinletebilecek (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) bir kaç basit adımda sizde benim profilimin en altında bulunan mp3 playera sahip olabilirsiniz.
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
1.Adım Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor sitesine giriyoruz. (başka mp3 upload siteleride olabilir ama bilmeyenleriniz için bu site üzerinden anlatım yapıcam) Sağ alt köşedeki "Sign up now!" linkine tıklıyoruz.Klasik kayıt ektranı karşımıza gelecek. Username: kullanıcı adımız Password: şifremiz Confirm Password: şifremizi tekrarlıyoruz Email Address: geçerli e-mail adresimizi giriyoruz ve resimde görülen güvenlik kodlarını görüldüğü şekilde yazıyoruz. Let's Go! butonuna tıkladıktan sonra mailimizi açıp önemsiz postada dahil olmak üzere gelen aktivasyon mailini açıp, doğrulama linkine tıklıyoruz ve üyeliğimizi aktifleştiriyoruz.artıık giriş yapabiliriz. 2.Adım Upload sitemize e-mail adresimiz ve şifremizle giriş yaptıktan sonra Upload butonuna tıklıyoruz açılan sayfadan gözat butonuna tıklayıp mp3 ümüzü buluyor ve onaylıyoruz. 2-3 dakika sonra yüklenmiş olacak ve yüklediğimiz mp3 ü görücez. Mp3 ümüz yüklendiyse üzerine tıklıyoruz.Sayfanın sağ kısmında her duruma uygun kullanılabilir kodlarımız olacak.Bize lazım olan profilimizde kullanabilceğimiz kodlar. Email/IM sekmesine tıklıyoruz. Direct Link'in altında yazan kodu kopyalıyoruz. 3.Adım Sitemizde "Kontrol Panelim" butonuna tıklıyoruz.Sol kısımda "Profil Bilgilerimi Düzenle" (Kişisel Bilgiler altında) tıklıyoruz.Resim_1 de görüldüğü şekilde bilgilerimizi yazıyoruz. Resim_1 (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) Personal Profile Song URL : mp3 upload sitesinden kopyaladığımız linki bu kısma yapışıtırıyoruz. Personal Profile Song Author: şarkıcı adı Personal Profile Song Title: şarkı adı Bu işlemlerden sonra profilinize bakıyoruz ve sonuç (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) Keyifli Forumlar... -------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
24.05.2008, 09:44:05
|
|
![]() Sessiz bir KÖşEde yiNE tEK baŞImAYım.. Grup: MODERATÖR Üye No: 1,746 Cinsiyet :
Katılım: 29.03.2008 İleti: 3,391 Konuları: 1,990 Nereden: ANTALYA
|
MÜDÜRÜM çok güzel bir şlarkı koydum .. (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) bakabilirsiniz ...
-------------------- ![]() |
|
|
|
31.05.2008, 00:55:47
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,211 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
QUOTE(asksızprens @ 24.05.2008, 09:44:05)
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor MÜDÜRÜM çok güzel bir şlarkı koydum .. (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) bakabilirsiniz ... güzelmiş (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) benim profildeki şarkıyı duysanız inanamazsınız dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) buyrun Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor -------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 03.12.2008 - 02:47:20 |