![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about Zengin Mesaj Editörü, the author, GiZeMsU, wrote about: 29.Mayıs.2008 tarihinden önceki tüm üyelerimiz için hatırlatmadır.Yeni üyelerimizde bu ayar otomatik olarak yapılandırılmış olacaktır.Herhangi bir sit ... To read more just scroll down
![]() |
Zengin Mesaj Editörü, 29.Mayıs.2008 Tarihinden Önceki Üyelerimiz İçin Hatırlatmadır |
||||||
28.05.2008, 23:01:14
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,211 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
29.Mayıs.2008 tarihinden önceki tüm üyelerimiz için hatırlatmadır.Yeni üyelerimizde bu ayar otomatik olarak yapılandırılmış olacaktır.
Herhangi bir siteden sadece kopyala ve yapıştır işlemi yaparak yazı rengi,resim,yazı şekli vs gibi özellikleri sitemize ekleyebilirsiniz arkadaşlar. Örneğin bir siteden alıntı yapacağınız zaman yazıyı kopyalarsınız, ekleyeceğiniz sitenin mesaj editörüne yapıştırırsınız ve konuyu başlatırsınız.Profilinizdeki küçük bir ayarlamayla kopyaladığınız yazının şekil ve rengini aynı şekilde sitemize yapıştırabilirsiniz.Ayrıca yine profilinizdeki ufak ayarlamayala resim upload etmeye gerek kalmadan başka yerde beğendiğiniz resim üzerine sağ tıklayıp kopyala yaparak, sitemizde yine mesaj editörü kısmına yapıştırabilirsiniz.Resim olduğu gibi yapışmış olacaktır.Ve yine bu ayarla mesajda düzenlemeler yaparken aynı zamanda önizlemesini görebileceksiniz. Yapmanız gereken işlem: Kontrol Panelim / Forum Ayarları / İleti Ayarları...burdan "Metin Editör Tercihiniz" kısmını "Zengin Mesaj Editör" olarak seçip Hesap Seçeneklerimi Değiştir butonuna tıklamanız gerekmektedir. -------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 03.12.2008 - 03:01:27 |