![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about 31temmuz perşembe, the author, Seniseviyorumafranur, wrote about: http://www.turkcevideoklipler.com/klip-izl...ma_Sonu_Yok.htm[b]Şarkı Sözüilk bakışımda gözlerineöyle dalıp kalmışım ki ordaİlk öpüşümde dudaklarındanB ... To read more just scroll down
Önemli : Bölüm KuralıGünün Sözü&Şiiri, Günün Hikayesi, Günün Şarkısı ve Günün Resmi bölümlerine yorum yazmak yasaktır. Sadece içeriğe uygun olarak mesaj yazılabilir.
Başlıklar ancak günün tarihine uygun olarak açılabilir.Örn:9 Mayıs Cuma gibi.
Geçmiş tarihlere, cevap verilmesi yasaktır.
![]() |
31temmuz perşembe |
||||||
31.07.2008, 11:36:43
|
|
![]() Sessiz bir KÖşEde yiNE tEK baŞImAYım.. Grup: MODERATÖR Üye No: 1,746 Cinsiyet :
Katılım: 29.03.2008 İleti: 3,397 Konuları: 1,990 Nereden: ANTALYA
|
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
[b]Şarkı Sözü ilk bakışımda gözlerine öyle dalıp kalmışım ki orda İlk öpüşümde dudaklarından Bir tadına kapıldım ki sorma Göremedim içindeki ihaneti sevdim ama biliyordum sonu yoktu ben aşkın ahını yasını bilirim bana ettiğinle yana kaldım pişman olur dönersen geri ben ellerin olacağım şimdi ben ne yapayım her gece yoluna mı bakayım ihanetinle için için kimlere derdimi yanayım şimdi ben neyleyim bu şehri ateşe vereyim ihanetinle yana yana bu ömrü heba mı edeyim [/b] -------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 10.01.2009 - 04:45:10 |