![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about Kolay Yoldan Naional Point Kasma Yöntemi, the author, ROCKENDARK, wrote about: ilk olarak karus yada humansanız one göre yapıyoruz ben human olarak anlatıyorumbir karus mage arkadaşınızı (skilleri açılmış olan) adream a cağırıyrs ... To read more just scroll down
![]() |
Kolay Yoldan Naional Point Kasma Yöntemi |
||||||
07.08.2008, 21:06:54
|
|
![]() eski değilim yeni asla olmadım şu dünyada forewer rock :) Grup: MODERATÖR Üye No: 1,089 Cinsiyet :
Katılım: 13.01.2008 İleti: 1,827 Konuları: 516 Nereden: antalya
|
ilk olarak karus yada humansanız one göre yapıyoruz ben human olarak anlatıyorum
bir karus mage arkadaşınızı (skilleri açılmış olan) adream a cağırıyrsunuz 2. olarak yeni bir karus char acıp onuda adream a katıyorsunuz (bu işlem için 2 bilgisayar şart yada 2 oturum açmalısınız) mage o charla birlikte parti kuruyor ve adream ın ücra bir köşesinde sizi bekliyor (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) siz humansınız ya mage o charı çekiyor siz kesiyorsunuz bu işlem süreklilik halinde devam ediyor. anlamayan özel mesaj atabilir yada ileti olarak alta sorununu yazabilir (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) -------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 10.01.2009 - 06:08:46 |