![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about MEÇHUL SANIKLAR - DEFOLU SEVGİLER, the author, ADMİN, wrote about: son zamanlarda çok sık dinlediğim güzel bi parça sizlerlede paylaşmak istedim.rap dinlemem aslında ama gerçketn hoş bi şarkı tavsiye ederimMEÇHUL SANI ... To read more just scroll down
![]() |
MEÇHUL SANIKLAR - DEFOLU SEVGİLER |
||||||
09.08.2008, 01:35:28
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,212 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
son zamanlarda çok sık dinlediğim güzel bi parça sizlerlede paylaşmak istedim.rap dinlemem aslında ama gerçketn hoş bi şarkı tavsiye ederim
MEÇHUL SANIKLAR - DEFOLU SEVGİLER beynime yazdığım kelimelerle kalbe çektim perde adını sildim anıların gömüldü senle istesen de yoksun post yüzer mi dostun? hançeriyle bekleyen mi pusuda sevgilin taparsa paraya terk ederse defolsun.. sevgiler defoludur dostum tebessüm çıkara dayalı dört yanında garibin ahı yaraları yalanla yamalı cahil ilim dar başında baş kaldırsan engel aşına varsa babada yaslan yoksa kölesin kapıda cep derin yüzü kızarsın kaderin düşlerinde sisli gözlerin düşüşlerinde dosttan yediğin darbenin yarasıdır derin nöbetçi gözlerin nasırlı bomboş ellerin saçlarında kar birikmiş ve sadık sevdiğin paradan aldı saadeti sen kimsin çapın ne ki zengin şevki verdi zevki sevgi görmez ilgi bil ki kıymet veren öder bedel çekip gidendir son gülen zübbelerin hayatı bu bizde kıyıdan seyreden taktik bire onken konkende g*t büyüten dilber sendeyse raptir bizde her nefes soluduğun dünya kafes hep güvendim dost diye sırttan vurdu kahpece düştü tuttum elini kesti kolumu kızdım kendime ben ümit doluydum evvelce ecelle sinsice şimdi ise her gece ağlar oldum gizlice yattık domuzun omzuna nedeni neydi saygı sevgi kinimin hedefi milimin onda biri bile etmezdi belki gerine talip kölede bitti oyunun tepti geriye raple geldi tepki sebebi kalleşin biriydi mazide bizde savaşken hayat sende gösteriş mi? düşmemiş yakamdan terk ediş ismine kader mi denmiş görmemiş çıkar peşinde kalbinde besler fesat iyilik edene kurşun at ekmek atana bas tokat yazık kazık atan dosta kıskanınca kanca takana yüzüne sırıtıp ardından kuyunu kazacak onca puşta görgüsüz modern olmuş motoru sosyetik madam adam olamadıysan bari boynuzlarını parlat lan sömürüler sevgiden geçer kahpe mezar eşer sırtından deşerken yoluna can verenler terk eder tek bir başına kaldın bak kimse yok yanında menfaatleri biten kaybolmuş teslim etmiş postu kurda satıverir bir anda noksan insanlıkla doksan derece dönerek çamur atar köpek sende var onda yoksa hep güvendim dost diye sırttan vurdu kahpece düştü tuttum elini kesti kolumu kızdım kendime ben ümit doluydum evvelce ecelle sinsice şimdi ise her gece ağlar oldum gizlice -------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
09.08.2008, 12:07:45
|
|
![]() Sessiz bir KÖşEde yiNE tEK baŞImAYım.. Grup: MODERATÖR Üye No: 1,746 Cinsiyet :
Katılım: 29.03.2008 İleti: 3,397 Konuları: 1,990 Nereden: ANTALYA
|
emeğine sağlık müdürümm.. bnde repsevmem ama güzel olanları dinlerim.
-------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 10.01.2009 - 07:04:39 |