![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about Komik sözler, the author, [ELzEmİM], wrote about: Komik sözlerBuyuk jetona para verme, Kucukten al buyut... Bitkisel hayata girdim, HIYAR gibi yagiyorum... Karanlikta mehtapta oturmak iyidir, Ama Meht ... To read more just scroll down
![]() |
Komik sözler |
||||||
09.08.2008, 11:25:29
|
|
![]() AyYüZLüM Grup: EMEKLİ MOD Üye No: 577 Cinsiyet :
Katılım: 14.11.2007 İleti: 7,814 Konuları: 1,931 Nereden: istanbul
|
Komik sözler
Buyuk jetona para verme, Kucukten al buyut... Bitkisel hayata girdim, HIYAR gibi yagiyorum... Karanlikta mehtapta oturmak iyidir, Ama Mehtapla karanlikta oturmak daha iyi? Japonlar ne zaman günaydin der ? Sabah olunca . -Güzellik Allah vergisidir, sivilce KDVsi. Bakanlar Kurulu'nun aldigi kararla hamilelik 6 aya indirilmistir! -Yarinlar güzel olacak diyorlar ama bugünlerde dünlarin yarinlari degilmi? -Sakin beni takip etme! Ben de kayboldum! -Karar vermekte zorluk mu çekiyorsun? -(IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) ... Hem evet, hem hayir -Çocuklar dövmek içindir! Sevmek için hayvan besleyin! -Gizlilikte bir haktir. Yasamak gibi; korumazsan kaybedersin! -Bana bes milyon borç verebilirmisin? --Tabii! DÜN gel veriyim! -Düsün ve hepimizi sok et böylece! ; ] -Ekrem burdaydi... -"Dogru degil! Ben hiç burda olmadim! Normaller tehlikelidir! -Baskalarinin bilgisiyle bilgin olsak bile, ancak kendi aklimizla akilli olabiliriz! -En kuvvetli gölge, nerde en çok isik varsa ordadir. -Düsünmeden ögrenmek, yitirilmis bir emektir. -Otelimizde hamam böcegi bulunmaz! Fareler onlariyemistir! -Çiçekleri kopartmayin, onlari kökünden sökün! -Okusaydim adam olacaktim, simdi milyarderim! -Ey yükselen nesil!!!! Inin len asagi! -Ayakkabinin kallesi, ayagi arkadan vurur! -------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 10.01.2009 - 06:16:19 |