![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about Mojave Projesinin bir sitesi var, the author, yolgezer, wrote about: Microsoft'un Vista üzerinde uyguladığı Mojave'ye yönelik artık bir site bile var.Geçtiğimiz haberlerin birinde Microsoft'un Mojave projesi ... To read more just scroll down
![]() |
Mojave Projesinin bir sitesi var |
||||||
09.08.2008, 22:39:44
|
|
|
GeNcFoRm Grup: SÜPER MODERATÖR Üye No: 686 Cinsiyet :
Katılım: 27.11.2007 İleti: 3,832 Konuları: 3,014 Nereden: Tarsus / MERSİN
|
Microsoft'un Vista üzerinde uyguladığı Mojave'ye yönelik artık bir site bile var.
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Microsoft'un Mojave projesinden bahsetmiştik. Vista'nın kötü yanlarını ele alarak çok beğenilen Mojave adlı bir işletim sisteminin aslında Vista olduğunu açıkladılar. Bu beğenilen işletim sistemini nasıl ve ne yönde kullanacağını bilemeyen Microsoft bir anda bir site açtı. Görünüşe gore Microsoft, Vista'nın pazar payını arttırmaya ve müşteri memnuniyetini sağlamaya yönelik tutarlı bir girişim içerisinde. Mojave projesini izleyen şanslı kişiler bu girişimin başarılı olacaklarını düşünüyorlar. Bu arada hatırlatalım Mojave projesini izleyen kişilerin yüzde 90'ı işletim sistemini beğenmiş bulunmakta. İzleyen kişi yeni sitede belirtildiği gibi 120 kişi ve bunlar Mac, Linux, Windows XP ve 2000 kullanıcılarından oluşuyor. Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor adlı site sadece bir sayfadan oluşuyor. Yukardaki resimdede görüleceği üzere 29 Temmuz Salı gününü yanı yarını parmakla gösteren site herkesi meraklandırıyor. (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) -------------------- Endişelenme, Sen Öldüğünde Rahat Uyuyabilirim.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 10.01.2009 - 06:00:09 |