![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about Ko Str - İnt prest master açma skill ve ex point dizilimi, the author, ROCKENDARK, wrote about: arkadaşlar bu konuyu açmamın sebebi bazı ahmakların presti zayıf görüyor olmasıSTR PRESTbana kalırsa sağlam bi bp bütün karakterleri çiğiner geçer:goz ... To read more just scroll down
![]() |
Ko Str - İnt prest master açma skill ve ex point dizilimi, alıntıdır yararlı olucağını düşündüm bence cok iyi anlatmış |
||||||
13.08.2008, 01:27:26
|
|
![]() eski değilim yeni asla olmadım şu dünyada forewer rock :) Grup: MODERATÖR Üye No: 1,089 Cinsiyet :
Katılım: 13.01.2008 İleti: 1,827 Konuları: 516 Nereden: antalya
|
arkadaşlar bu konuyu açmamın sebebi bazı ahmakların presti zayıf görüyor olması
STR PREST bana kalırsa sağlam bi bp bütün karakterleri çiğiner geçer:goz: bildiğiniz gibi str bir prest 76 ınt full str verir str fullendikten sonra gerisi full HP ye verilir. evet stat dizme bu şekilde şimdi itemlere geldik. skillere gelince bplerde baff heal daha verimlidir. ama benim düşüncem full talisman(el moradda holy spirit)gerisini heale vermeleri gerekir. özellikler pklarda dehşet olur.:biggrin üstünüz fabric +7 yada basabilirseniz +8 str set olmalıdır gelelim silah seçimine arkadaşlar 59 a kadar bi bpnin elinde hell breaker large breaker totomıc gibi clup tipi silahlar bulunmalıdır. 60 tan sonra masteri açınca kılıç tipi silah kullanmalıdır. gine en iyi seçin mirage sword veya durandal tipi silah olabilir. hele ki 62 skilini(judgement scroll lazım bu skill için) açıp karakterinizi iyi yönlendirirseniz herkes sizden saklancak yer arar. adamın bafını silersiniz malice falan atarsınız. cz de bafı olmayan karakter bi halt edemez:durdurun tabikide str olduğunuzdan defenceniz az olur. Mümkün olduğu kadar cz de savaşta dikkatli olunmalıdır.heleki görünmez gezen uyanık asaslara karşı:goz: 1v1 vslarda: ha sunu belirteyim biriyle vs esnasında(heleki asas)adamlar size combo da yapacaktır.bu da healınızı kesecektir.Mageyle olan vsa gelelim yakın mesafede teklikelidir özellikle paper bunda dikkatli ve sinsi davranmalısınız(belki saçma açıklama oldu ama:D)gelelim warrıor bunda biraz zorlanabilirsiniz.çünkü bu karakter oyundaki en fazla cana ve defence sahip karakter bunda mümkün olduğunca debuff atarak onu rahatlıkla safdışı edebilirsiniz. İNT PREST evet şimdi gelelim benim int preste bu karakter savaşlarda ve partylerde arka planda olur. ama partynin bel kemiğidir.yüksek defensiyla bilinir.atak azdır. stat dizilimi 188 kadar int(+7 shell takmak için)gerisi str olmalıdır. ha bu arada defender of lord gibi bazı uniqe kalkanlar 102 str ister 188 int veririz gene ama artanı HP YE veririz ve can cosar:D bu arada ınt prestin içi dışı HP olmalıdır. gelelim master açımına: master açmak için 60 tan önce magıc power görevinden magıc power itemini(10 opal 10 cristal 10 sappıre verdiğimiz görev varya o)ve holy water of temple vermemiz gerekir. holy water of temple czde(ronarklanda)orc bandıt bosstan düser(obl olarakta bilinir kendileri:D). gelelim şimdi heallerin güzel bir özelliğine HP potu basımı: örneğin ençok kullanılan pot olan 720 lik pot her 2 ırkın townnunda ınt host adlı npcnin yanında bulunur(great prest)sundreas tan aldığı malzemlerle pot basımı yapar. pot basımı yapan prestler günde rahatca 50m kasabilir kişiye bağlı ve şimdi talisman/holy spirit skiline verenlerin en büyük avantajına all chat yazan en yaygın yazı 1.rezz pls:D 2.30 tas rezz pls 3.need rezzer bu skili kullanan bir prest günde rahatlıkla manyak para kasar bazen beni bile şaşırtır ewet prestlerin özellikleri bu kadar tamamen kendime ait bir açıklama istediğiniz gibi yorumlayabilirsiniz silah konusuna sunu ekliyim destroyerde dehset atak veriyor 59sanız elinize +8 destroyer bulunur süper atak veriyor -------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 10.01.2009 - 05:33:59 |