![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about artık bende yokum aşkımm, the author, [ELzEmİM], wrote about: ARTIK BENDE YOKUM AŞKIMbelki beni daha fazla üzmemek için gitmiştin en azından bana öyle demiştinama giderken keşke anılarını da alıp gitseydin çünküb ... To read more just scroll down
![]() |
artık bende yokum aşkımm |
||||||
26.08.2008, 18:31:20
|
|
![]() AyYüZLüM Grup: EMEKLİ MOD Üye No: 577 Cinsiyet :
Katılım: 14.11.2007 İleti: 7,814 Konuları: 1,931 Nereden: istanbul
|
ARTIK BENDE YOKUM AŞKIM
belki beni daha fazla üzmemek için gitmiştin en azından bana öyle demiştin ama giderken keşke anılarını da alıp gitseydin çünkü benim canımı asıl yakan o anılar her hatırladığımda derin bir of çekip ağlamaya başlıyor sonraysa sen yanımda gibi anılarınmla avunuyorum hani ben hep ağladığımda 'yanında ben varım'deyip beni avuturdun ya artık sende yoksun kim silecek elinin arkasıyla gözyaşlarımı kim bana yanında ben varım diyecek sonra kendimi en yalnız hissettiğim an kim yanıma gelip bana sıkı sıkı sarılacak ve geçecek diyecek bak sen de gittin işte herkes gibi hani kimsem olmasa da sen bana yeterdin? bak şuan kendimden başka kimsem yok herkesten senin uğruna vazgeçtim ve sen benden asla vazgeçmeyeceğini sandığım biricik aşkım bak sende benden gittin artık ne sen varsın ne anıların ne de üzüntülerim çünkü artık bende YOKUM alıntı -------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 22.11.2008 - 01:37:36 |