![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about Ağlatan veda, the author, gmavisi06, wrote about: G.Saray'daki futbol hayatı sona eren Hakan Şükür, Metin Oktay Tesisleri'nin çalışanlarıyla vedalaştı!Galatasaray'daki futbol hayatı sona e ... To read more just scroll down
![]() |
Ağlatan veda |
||||||
07.06.2008, 14:56:38
|
|
![]() Aktif Üye Grup: ÜYELER Üye No: 81 Cinsiyet :
Katılım: 02.06.2007 İleti: 174 Konuları: 71 Nereden: Başkent |
G.Saray'daki futbol hayatı sona eren Hakan Şükür, Metin Oktay Tesisleri'nin çalışanlarıyla vedalaştı!
Galatasaray'daki futbol hayatı sona eren 'yaşayan efsane' Hakan Şükür, Florya Metin Oktay Tesisleri'nin çalışanlarıyla vedalaşırken duygusal anlar yaşandı.. Sabah gazetesinde yer alan habere göre Galatasaray'ın efsane futbolcusu Hakan Şükür, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde çalışanlarla vedalaştı. Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşadığı kulübü Galatasaray ile yolları ayrılan ve futbola devam etmek istemesine rağmen henüz bir kulüple anlaşmayan Hakan Şükür, Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek buradaki çalışanlarla vedalaştı. Tesislerdeki eşyalarını toplayan Şükür'ün çalışanlarla vedalaşması esnasında duygusal anlar yaşandı. Kral'ın gitmesine üzülen bazı çalışanların golcü futbolcuya sarılıp ağladıkları öğrenildi. -------------------- Faz nötr al götür demiyorum, ben çiziyorum.. |
|
|
|
07.06.2008, 15:17:17
|
|
![]() Sessiz bir KÖşEde yiNE tEK baŞImAYım.. Grup: MODERATÖR Üye No: 1,746 Cinsiyet :
Katılım: 29.03.2008 İleti: 3,387 Konuları: 1,990 Nereden: ANTALYA
|
İlginç ya nasıl bir takım istemezki onu..bu sene bir sürü goel imza attı (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) gitmemesi gerekirdi..
-------------------- ![]() |
|
|
|
10.08.2008, 01:01:22
|
|
![]() Aktif Üye Grup: ÜYELER Üye No: 81 Cinsiyet :
Katılım: 02.06.2007 İleti: 174 Konuları: 71 Nereden: Başkent |
ama işte insanların kıymetleri iş işten geçtikten sonra anlıyorlar/anlıyoruz.
-------------------- Faz nötr al götür demiyorum, ben çiziyorum.. |
|
|
|
16.09.2008, 13:13:17
|
|
![]() Sessiz bir KÖşEde yiNE tEK baŞImAYım.. Grup: MODERATÖR Üye No: 1,746 Cinsiyet :
Katılım: 29.03.2008 İleti: 3,387 Konuları: 1,990 Nereden: ANTALYA
|
birazda yaşlandığı için istemiyorlar galiba artık..
-------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 22.11.2008 - 01:59:19 |