![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about İsyan Bu Haykırış :))), the author, berke, wrote about: bir arkadaşımzın isteği doğrultusunda böyle bir bölüm açtım :)haykırmak, isyan etmek, itiraz etmek, dilediğince bağırmak isteyenlerin bölümü burası.k ... To read more just scroll down
![]() |
İsyan Bu Haykırış :))) |
||||||
16.10.2007, 23:13:43
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,211 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
bir arkadaşımzın isteği doğrultusunda böyle bir bölüm açtım :)
haykırmak, isyan etmek, itiraz etmek, dilediğince bağırmak isteyenlerin bölümü burası.kuralları unutmadan yeni konu başlıkları ile burda çemkirebilirsiniz ;D batsın bu dünya ;D -------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
16.10.2007, 23:19:45
|
|
|
Aktif Üye Grup: ÜYELER Üye No: 338 Cinsiyet :
Katılım: 14.10.2007 İleti: 103 Konuları: 35 Nereden: istanbul |
h.o izüstündesin yine k.g :D
-------------------- Bende 1 Lira Vardı.
Sende 1 Lira vardı. Paraları değiştirdik, yine 1 liramız var. Bende 1 bilgi Sende 1 bilgi vardı. Bilgileri değiştirdik şimdi sende 2 bende 2 bilgi var. İşte Paylaşım Ruhu Budur.... |
|
|
|
16.10.2007, 23:25:24
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,211 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
h.o izüstündesin yine k.g :D bencede harika oldu ;D ne isteniliyorsa yerine getirmeye çalışıyoruz ekip olarak.bu biraz ilginç istek oldu ama iyi oldu gibi ;D -------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
30.11.2007, 18:13:44
|
|
|
ZerriN Grup: EMEKLİ MOD Üye No: 84 Cinsiyet :
Katılım: 03.06.2007 İleti: 1,757 Konuları: 436 Nereden: İzmiR
|
madem bağır demişsin bağırcam ama olmuyo evet yaaaaaaaaaaaa uffff puf fjdkfjsdk
|