![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about Son Raund..., the author, yegisen, wrote about: kendimi bildim bileli hep dövüş sanatlarının içinde bulundum...dövüşmek benim için bir zevk değil sanki hayatımı anlamlandıran bir parça olmuştu...döv ... To read more just scroll down
![]() |
Son Raund... |
||||||
26.02.2008, 23:11:50
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: ÜYELER Üye No: 583 Cinsiyet :
|
kendimi bildim bileli hep dövüş sanatlarının içinde bulundum...dövüşmek benim için bir zevk değil sanki hayatımı anlamlandıran bir parça olmuştu...dövüşürken kendimi sanki uyuyor,geziyor veyahut herkesin hayali olur ya sahilde uzanmak işte bunları yapar gibi rahatlardım...evet biraz saçma biliyorum...hiç unutmam bi musabakamı ve onu sizlerler paylaşmak istiyorum...
avrupa şampiyonası 84+ ağır siklet 3.lük musabakasıydı..hani derler ya dev gibi adam be şuna bak...işte tam karşıma öyle bişi çıktı.bn ağır siklette dövüştüğüm için 84 kg üstü bütün herkes giriordu...bu adamı devirmeyi bırak bir puan alırsan şükür et hasan dedim kendi kendime...inanır mısınız arkadaşlar döndüm dua ettim ve yunanlı o adamı resmen dağıttım ve bir puan bile vermedim... şimdi ise doktorlar gelmiş dövüşü bırakmamı istiyorlar benden :'( yaklaşık 7 ay önce bir kampta pando-tolyo (üst seviye döner tekme) atarken bacağımdan sakatlanma olmuştu... ve halada sürüyor...doktorların dediğine göre 1-2 ay daha devam edersem ameliyat olmam gerektiğini ve işte o zaman hiç spor yapamıcağımı söylüyorlar...ya söyleyin bu adalet mi ya,burda kimin suçu ya :'( :'( ben bu vatanı avrupa da temsil etmiş birisiyim ama devlet bna hiç yardım etmedi,şimdi de yardım etmiyor zaten :'( etmesinde zaten bundan sonra... -------------------- ![]() |
|
|
|
27.02.2008, 18:31:00
|
|
![]() eski değilim yeni asla olmadım şu dünyada forewer rock :) Grup: MODERATÖR Üye No: 1,089 Cinsiyet :
Katılım: 13.01.2008 İleti: 1,827 Konuları: 516 Nereden: antalya
|
[glow=red,2,300][glow=red,2,300]geçmiş olsun arkadaşım ama bence takma kafana çünkü spor dediğn hırs ister elbet hırs olursa daha cabuk iyileşeceğn ortada hırsını hiç kaybetme çünkü en önemlisi bu[/glow]
-------------------- ![]() |
|
|
|
01.03.2008, 00:15:18
|
|
|
Aktif Üye Grup: ÜYELER Üye No: 1,182 Cinsiyet :
|
hmm. hasanım öncelikle geçmiş olsun sana.. doktorların sözünü dinle. bence bacağın daha önemli. eğer ameliyat olmak istemiyorsan ya da öyle bir şansın yoksa taekwondo yu bırak derim. (sana söylemesi zor bir cümle biliyorum) köşene çekil. "eskiden şöyleydik, bir keresinde şöyle olmuştu.." tarzında hikayeler anlatmaya hazırlan ;D geçmişindeki başarılarla övün..
sporda hırsın ne kadar önemli ve gerekli olduğunu ben de biliyorum. hırslı olmak, başarmaya inanmak gerçekten çok şeyi değiştirir. ama tedavi dediğin hırsla olmuyor..(kesin olmamakla birlikte böyle. mesela dünya bisiklet şampiyonu Lance Armstrong'a testislerinde kanser teşhisi konuldu. adam o haliyle bisikleti bırakmadı. şişlikler, ağrılar içinde pedal çevirdi. tedaviden sonra dünyanın en zor yarışı Tour de France'ı birincilikle bitirdi. tedaviden 2 sene sonra da bir kızı oldu.) umarım en kısa zamanda iyi haline dönersin arkadaşım. aslında dediğin gibi devletin başarılı sporcuları gözetmesi lazım.. kolay gelsin kardeşim.. allah şifa versin.. -------------------- Dudaklarımda Bal Yok, Oysa Tek Dilekti Mutluluk...
![]() |
|
|
|
01.03.2008, 02:01:30
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: ÜYELER Üye No: 583 Cinsiyet :
|
Lance Armstrong'nın hayatını ele alan romanı 3 kere okudum necef kardeşim...yine hatırlatman için teşekkürler...sanırım kendimi sadece eğitmenliğe vereceğim..burdan herkese sesleniyorum;;;yaşınız,cinsiyetiniz,özrünüz daha doğrusu ne olursanız olun en azından günde bir saat yürüyüş yapın ve sağlıklı yaşayın...şu anda sizin bacağınızda ki sağlığın bnde oluğ şampiyonalara kaldığım yerden devam etmeyi o kadar çok isterim ki...her ne olursa olsun bırakmak yok...işte benm felsefem:::ASLA VAZ GEÇME...
-------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 03.12.2008 - 04:33:27 |