![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about Ynt: Aşık ve Hüzünlüyüm(suçlumuyum ben ya _?), the author, yegisen, wrote about: offf ya ne sallıjam artık.... ;D ölen birinin arkasından ağıt yapmam ya :D ... To read more just scroll down
![]() |
Ynt: Aşık ve Hüzünlüyüm(suçlumuyum ben ya _?) |
||||||
29.12.2007, 16:59:31
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: ÜYELER Üye No: 583 Cinsiyet :
|
offf ya ne sallıjam artık.... ;D ölen birinin arkasından ağıt yapmam ya :D
-------------------- ![]() |
|
|
|
29.12.2007, 17:07:25
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,211 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
offf ya ne sallıjam artık.... ;D ölen birinin arkasından ağıt yapmam ya :D
sanada bu yakışır arkadaşım böyle devam :D -------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
29.12.2007, 17:09:53
|
|
|
offf ya ne sallıjam artık.... ;D ölen birinin arkasından ağıt yapmam ya :D sanada bu yakışır arkadaşım böyle devam :D destek için saol admincim :) -------------------- ![]() |
|
|
|
26.01.2008, 02:16:05
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: EMEKLİ MOD Üye No: 186 Cinsiyet :
|
yha bılıyonmu bende bı aralar senın gıbı dusunuyodum ama ben cok kıza yol verdim:) ama artık benım tek askım war oda kendını bılıyor:D
-------------------- JrK!mBuP!ch Akar..!!
|
|
|
|
26.01.2008, 10:32:26
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: EMEKLİ MOD Üye No: 354 Cinsiyet :
Katılım: 17.10.2007 İleti: 4,583 Konuları: 300 Nereden: jupıter
|
offf ya ne sallıjam artık.... ;D ölen birinin arkasından ağıt yapmam ya :D 1 ay önce aşktan ölen adama bak ;D ınan kardeşim en doğrusunu yapıyosun tebriklerr
-------------------- ![]() |
|
|
|
13.02.2008, 22:29:33
|
|
|
sonsuza kadar uyumak ve sadece ağlamak istiyorum :'( :'( :'( bilerek mi yapıor bu cilveyi hayat bana,ne zaman tam aynaya mutlu dolu gözlerime bakmak istesem gözlerimden ateşe düşercesine hızlı,su damlası kadar narin bi göz yaşı düşüyor ve aynaya bakamıyorum...
ya ben kendime bakmaktan korkuyorum yada ayna bu kötü kaderimi bana göstermekten korkuyor,sanırım gözlerim bunu kalbime gösterebilecek kadar güçlü ve kararlı değil...şu anda yine deniyorum; hasan sakin ol olum olacak :S yine olmadı hasan yine başaramadın, korkma diyorum bazen kendime,hani her şey beyinde biter diyorlar ya kendi kendime ''bakıcam bu sefer aynaya'' diyorum sonra cesaretimi topluyorum geçiyorum aynanın karşına ''hade kaldır kafanı'' diyor beyin, gönül: ''yapamassın sen bunu yapmada bunu kaldırmaz bu beden'' diyor,,, ama kaldırması lazım bu yükü ne demişler ALLAH hiç kimsenin omzuna taşıyamayacağı kadar yül yüklemezmiş...sanırım bir ilk oldum ha nedersin,,, şimdi kulağımın dibinde o aşkı kulağınıza fısıldıyan bir şarkı çalıyor,engel dinleme diyor şarkı:öyle ya bu şarkıyı yazan adam aşık olmamış sanırım yada utanmamış hiç :S peki ya ben neden utanıyorum,ben nede korkuyorum acaba? başımı dimdik kaldırıp bakamıyorum aynaya,nie acaba? -------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 03.12.2008 - 04:04:13 |