![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about Mod Başvurusu Yapıcak Üyelerin Dikkatine! Başvuru Yapmadan Mutlaka Okuyun..., the author, SWAT, wrote about: Mod Başvurusu Yapıcak Sevgili Üyelerimizin Dikkatine;Öncelikle Şunu Belirtmemiz Gerekirki Yapılan Başvurularınız Yönetimimizce Değerlendirilip En Geç ... To read more just scroll down
![]() |
Mod Başvurusu Yapıcak Üyelerin Dikkatine! Başvuru Yapmadan Mutlaka Okuyun... |
||||||
21.05.2007, 00:20:59
|
|
|
GeNcFoRm Grup: DİZAYN ve TEKNİK SORUMLU Üye No: 6 Cinsiyet :
Katılım: 22.04.2007 İleti: 1,282 Konuları: 267 Nereden: ESKİŞEHİR |
Mod Başvurusu Yapıcak Sevgili Üyelerimizin Dikkatine;
Öncelikle Şunu Belirtmemiz Gerekirki Yapılan Başvurularınız Yönetimimizce Değerlendirilip En Geç 48 Saat İçinde Mutlaka Cevap Verilecektir. Malumunuz 48 saat çok uzun bir süre Gelebilir sizlere Ancak Yönetimdeki Arkadaşların Özel yaşantısınıda Dikkate Alırsak bu süre hiçde uzun bir süre sayılmaz. Lütfen Başvurunuzu Yaptıktan sonra ne oldu benim mod başvurum diyerek Yönetimdeki arkadaşlara mail atmayınız. Başvurunuz Değerlendirilip Sizlere Mail ile Bildirilicektir. 48 saat içinde Mailinizi kontrol etmeyi ve junk mail yani önemsiz posta kutusuna bakmayı unutmayın. Gelelim Mod Alımındaki Kurallarımıza ve Başvuru Yaparken Doldurucağınız Forma 1. Lütfen Başvuru Yapmadan Önce Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Tekrar Gözden Geçiriniz. 2. Başvurunuzun kabul edilebilmesi için forumumuzdaki mesaj sınırı 300 dür. 300 mesajın altındaki üyelerin başvuruları Kesinlikle kabul edilmiycektir. 3. Mod Başvurunuz Değerlendirip Kabul Edildikten Sonra Deneme Mod Olarak Yönetimimize Katılıcaksınız. 4. Modluğa devam edebilmeniz için Her ayın İlk haftasındaki ve her ayın 2. ile 3. haftasını(Her 15 Günde Bir) bağlayan pazar günleri saat 21.00'daki msn'deki değerlendirme toplantımıza katılmanız gerekmektedir. Toplantıya katılmayıpta mantıklı açıklaması olmayanlar İmtiyaz tanınmadan modluktan çıkarılıcaktırlar. 5. Başvuru yaparken aşağıdaki formu doldurmanız yeterlidir. Bu formu doldurduktan sonra mod başvuruları bölümüne mesaj atmanız yeterlidir. Başvuru yaparken Doldurmanız Gereken Form Moderatör olmak istediğiniz bölüm Günlük Online olduğunuz saat Günlük foruma ayırabileceğiniz saat Günlük Ortalama açabileceğiniz konu sayısı Günlük Atabileceğiniz Mesaj sayısı Ve Günde en az 1 youtube videosu ekleme şartımız vardır. Formu Doldurdunuz ve sıra başvuruya geldi Bu linkten Başvurunuzu Yapabilirsiniz. Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() [img]http://b2236b94-f606-45ba-8cc8-8e321b2eb0d6[/img] GeNcForM.OrG'da; Bir Gün Sigara İçilir, Bir Gün Sigara İçilmez, Bugün Sigara İçilmeyen Gündür. "Biliyorsun, ben hangi şehirdeysem / Yalnızlığın başkenti orası." |
|
|
|
25.04.2008, 13:54:25
|
|
![]() Süper Aktif Üye Grup: ÜYELER Üye No: 1,532 Cinsiyet :
|
ben modaratör olmak istiyorum MOD (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )
-------------------- <!--fonto:Verdana--><span style="font-family:Verdana"><!--/fonto--><!--sizeo:10--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--sizeo:10--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--fontc--></span><!--/fontc-->REP VERİR MİSİN ARKADAŞIM?
|
|
|
|
25.04.2008, 21:05:01
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,211 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
Şu an için mod alımları durdurulmuştur. Tekrar mod alımları başladığı zaman duyuru yapılacaktır
-------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 03.12.2008 - 04:07:31 |