![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about gene içtim sabahlıyorum 24 ağustos oldu günüm saat 4:29 şafağı bekliyorum, the author, ROCKENDARK, wrote about: ya sevmek ne acı birşey be onun için dir ki okulu özlyorum baba içiyorum yine bi elim sigara tutuyor diğeri ise votka balkondayım evde gül mesaj çekiy ... To read more just scroll down
![]() |
gene içtim sabahlıyorum 24 ağustos oldu günüm saat 4:29 şafağı bekliyorum |
||||||
24.08.2008, 04:39:45
|
|
![]() eski değilim yeni asla olmadım şu dünyada forewer rock :) Grup: MODERATÖR Üye No: 1,089 Cinsiyet :
Katılım: 13.01.2008 İleti: 1,827 Konuları: 516 Nereden: antalya
|
ya sevmek ne acı birşey be onun için dir ki okulu özlyorum baba içiyorum yine bi elim sigara tutuyor diğeri ise votka balkondayım evde gül mesaj çekiyor bense sude yi arıyorum hak mı bu bana sude beni seviyor ama artık ayrı dnyalardayız başım dönüyor feyza tarafından terkedildim yanlız bir yandan böjüx ümle tanıştım melisam canım halen çıkıyoruz onunla ama gönül ne gül ister ne diken ne melisa gönlüm sudede be kanka acısını çekiyorum şu an sarhoşum o oyun partlarını iyi gene atabildim (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )
yokmu bana bir çare bulucak ya ben varya ben herşeyi ama herşeyi unutmak istiyorum yokmu bana bir cevap yazıcak bak bu konumdada mesaj arıyorum diğer özel konularıma inat (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) aldırmayın ama su an sarhoşum bana arkadaşlarım otele git ne şanslı adamsın aslında diyorlar ama gönül sudeyi istiyor o da beni istiyor ama artık herşey bitmiş kahrolası 3 gün keşke yaşamasaydım pff evlenceğim bir insan olsaydı mutlaka sude olurdu onun için saklıyorum herşeyini ilerde mutlaka ona ulaşacağım o evlenmeden önce kanka yönünden zayıfladım ama aşkta bir numarayım (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) en iyisi eğlence bee ben gene eğlenceyi seçiyorum anketlerimdeki gibi herkese slmlar mujux.. -------------------- ![]() |
|
|
|
24.08.2008, 12:31:19
|
|
![]() AyYüZLüM Grup: EMEKLİ MOD Üye No: 577 Cinsiyet :
Katılım: 14.11.2007 İleti: 7,814 Konuları: 1,931 Nereden: istanbul
|
ne bu şimdii anlamadım sudeyi seviyosun başkalarıyla çıkıyorsun evlenmeden karşısna çıkmam gerekiyor diyorsun ama eğlenceyi tercih ediyorsun.... aklım karıştı....kim kimi seviyor..kim kime mesaj gönderiyor... (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) pufff (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )
-------------------- ![]() |
|
|
|
24.08.2008, 16:30:08
|
|
![]() eski değilim yeni asla olmadım şu dünyada forewer rock :) Grup: MODERATÖR Üye No: 1,089 Cinsiyet :
|
hahaha harbiden şaçmalamışım bu sefer haklısın (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) ama şöyle diyebilirim birinin acısını başka kızlarda çıkarıyorum gibi birşey tıpkı bazen erkek de sever romanındaki ömer gibi -------------------- ![]() |
|
|
|
24.08.2008, 18:05:24
|
|
![]() AyYüZLüM Grup: EMEKLİ MOD Üye No: 577 Cinsiyet :
Katılım: 14.11.2007 İleti: 7,814 Konuları: 1,931 Nereden: istanbul
|
QUOTE(ROCKENDARK @ 24.08.2008, 13:30:08)
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor hahaha harbiden şaçmalamışım bu sefer haklısın (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) ama şöyle diyebilirim birinin acısını başka kızlarda çıkarıyorum gibi birşey tıpkı bazen erkek de sever romanındaki ömer gibi ama sanırım başkasıylada unutamıyorsun sadece kenini kandırıyorsun....dikkat et de bi gün bi başkasıda bşyin acısını senden çıkarmasın....mesela sude öyle yapmış olabilir eğer şuanda seninle beraber değilsee..... -------------------- ![]() |
|
|
|
24.08.2008, 18:19:14
|
|
|
haklı olabilirsin bişey diyemem
-------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 03.12.2008 - 04:39:25 |