![]() |
TERÖRÜ LANETLİYORUZ |
![]() |
DUYURU: ![]() GencForm'a Hoşgeldiniz... |
This topic is about minerva seo, the author, cooller, wrote about: Merhaba;Bende minerva seo kurdum ama türkçe karekterler bende çıkmıyor,nasıl yaptınız sırrınızı paylaşırmısınız? ... To read more just scroll down
![]() |
minerva seo |
||||||
23.07.2008, 13:22:35
|
|
|
Yeni Üye Grup: ÜYELER Üye No: 2,212 Cinsiyet :
|
Merhaba;
Bende minerva seo kurdum ama türkçe karekterler bende çıkmıyor,nasıl yaptınız sırrınızı paylaşırmısınız? |
|
|
|
23.07.2008, 19:16:07
|
|
![]() GeNcFoRm Grup: YÖNETİCİ Üye No: 1 Cinsiyet :
Katılım: 20.04.2007 İleti: 2,211 Konuları: 268 Nereden: İSTANBUL
|
QUOTE(cooller @ 23.07.2008, 13:22:35)
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Merhaba; Bende minerva seo kurdum ama türkçe karekterler bende çıkmıyor,nasıl yaptınız sırrınızı paylaşırmısınız? sır değil bi kaç editleme (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) IPB destek sitesi Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor da bununla ilgili bi kaç konu vardı.hangisini denediğimi şu an hatırlayamıyorum.hemen bakar direk linkini yazarım buraya yüksek ihtimalle aşağıdaki linkten Aries'in önerdiği şekilde sorunu çözmüştüm. modules>minerva>tools>include.php dosyasının yedeğini alıp denemeni tavsiye ederim Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Bu ileti ADMİN tarafından 23.07.2008, 19:55:29 yeniden düzenlenmiştir.
Düzenleme nedeni: link eklenmesi
-------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
23.07.2008, 21:26:57
|
|
|
|
sağolun adminim,ama "bad dream" yardımcı oldu sağolsun (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )
sizede tşk ederim,başkaları olsa cvp bile vermez |
|
|
|
23.07.2008, 21:32:34
|
|
|
QUOTE(cooller @ 23.07.2008, 21:26:57)
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor sağolun adminim,ama "bad dream" yardımcı oldu sağolsun (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) sizede tşk ederim,başkaları olsa cvp bile vermez hımm bad dream mjden başarılı bir arkadaşımızdı...tanıyorum (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) neyse sorunun çözülmesine sevindim yardımcı olabileceğimiz bişey olursa bizlerde burdayız (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) kolay gelsin -------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
23.07.2008, 21:50:01
|
|
|
|
bir bana etiket eklentisini tavsiye ettiler,sizde kurun,bloglarda çok işe yarıyor,forumda da kesin yarar,hit alırız (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )
Düzenleme nedeni: gereksiz yazım ....
|
|
|
|
23.07.2008, 22:17:23
|
|
|
QUOTE(cooller @ 23.07.2008, 21:50:01)
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor bir bana etiket eklentisini tavsiye ettiler,sizde kurun,bloglarda çok işe yarıyor,forumda da kesin yarar,hit alırız (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) etiket eklentisi derken tag sistemindenmi bahsediyorsunuz? eğer oysa tag sistemi bu seoda var. mesela herhangi bir konunun üst kısmına bakarsanız şuna benzer bişiyler yazar: QUOTE This topic is about (konu başlığı) , the author, üye adı,wrote about: (burdada konu içeriği yazar) modülünü görmemiştim. bi denemek isterim. özelden msn adresinizi yollarsanız dosyaları sizden alayım. forumda işe yararsa burdaki weble ilgilenen arkadaşlarada yardımcı oluruz -------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
23.07.2008, 22:21:57
|
|
|
|
modül değil,mseonun içinde çıkıyor tag settings diye ayarı var
|
|
|
|
23.07.2008, 22:30:56
|
|
|
hım tamam anladım (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) şu an tag settings ayarlarına baktımda etiketler aktif değilmiş. sadece başlık açıldığı zaman kendi otomatik tagları oluşturuyor. sizin bahsettiğiniz yer ise sanırım açılan başlığa uygun olarak etiket yazılması. yani izinli gruplar açtığı konuya uygun olarak etiket yazabiliyor ve buda sitede keywordslerin, meta taglarının oluşmasına sebep oluyor. sanırım sizin dediğiniz bu
-------------------- ÖLÜRMÜ ŞEHİT OLANLAR YAŞARMI SENİ VURANLAR!!! Forum Kurallarını Okumadan Paylaşım Yapmayın Arama Yapmadan Başlık Açmayın Forum Kullanımı Bölümünü Arasıra Gözden Geçirin Teşekkürler, Eline Sağlık v.s gibi Boş Mesajlar Göndermeyin Aynı Konuya Üstüste Mesaj Göndermeyin (Flood) Büyük Harfle Mesaj Yazmayın İmzanızda Birden Fazla Resim Bulundurmayın Forum Dili "Türkçedir". Lütfen Temiz Türkçe Kullanın ...Kaybolmak mı istiyorsun? Beni takip et o zaman, ben yolu biliyorum... |
|
|
|
23.07.2008, 22:40:10
|
|
|
|
evet açmışsınız hatta,umarım yararlı olur,bence olacaktır
|
|
|
|
23.07.2008, 22:43:12
|
|
|
evet aktif hale getirdim teşekkürler cooller tamamen atlamışım orayı sayenizde bende farkettim (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) an kısa zamanda bende bad dream arkadaşımıza bi kaç konuda danışsam iyi olacak (IMG:
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Tarih : 02.12.2008 - 23:24:12 |