TERÖRÜ LANETLİYORUZ

IPB

Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

DUYURU:

GencForm'a Hoşgeldiniz...

SHİNON WEBCAM DRİVER

This topic is about SHİNON WEBCAM DRİVER, the author, baskanfe, wrote about: ARKADAŞlAR MRB.SHİNON DRİVER SR-001 MODELİ BENİ O KADAR KIZDIRDI Kİ.GECENİN YARISINDA 500 KİŞİYLE KONTAK KURDUM AMA HİÇ KİMSEDE OLMADIĞI GİBİ NETE DE ... To read more just scroll down

Reply to this topic Start new topic
 SHİNON WEBCAM DRİVER

baskanfe
mesaj 13.11.2007, 02:42:31
İleti #1

Yeni Üye
Grup Simge

Grup: ÜYELER
Üye No: 566
Konuları: 3
Nereden: istanbul

ARKADAŞlAR MRB.SHİNON DRİVER SR-001 MODELİ BENİ O KADAR KIZDIRDI Kİ.GECENİN YARISINDA 500 KİŞİYLE KONTAK KURDUM AMA HİÇ KİMSEDE OLMADIĞI GİBİ NETE DE BULAMADIM. SONRDA GİDİP ARAŞTIRDIM VE BİR DÜKKANDA BULDUM. BENİM HİÇ YAPMADIĞIM BİŞEY: FORM SAYFALARINA DOSYA KOYMUYORDUM DOLAYSIYLA İNSANLAR YARARLANSIN DİYE BİŞEY yapmamıştım. benim başıma böyle bişe gelince şimdi yanlış yaptığımı anladım. ve piyasa da zor bulunan bu driveri sizlerle paylaşıyorum. bu driveri isteyenler e-mail'ime msj atması yeterlidir. not: ilk defa olduğu için nerden nasıl yüklendiğini bilmiyorum. e-mail olarak göndereceğim. BASKANFE...

--------------------
ARMİRAY
Go to the top of the page

+Quote Post
S.W.A.T
mesaj 13.11.2007, 11:43:23
İleti #2

GeNcFoRm
Grup Simge

Grup: DİZAYN ve TEKNİK SORUMLU
Üye No: 6
Konuları: 267
Nereden: ESKİŞEHİR

Ne işe yarıyor bu shinon onuda yazsaydın keşke ben bilmiyorum çünki.

--------------------

[img]http://b2236b94-f606-45ba-8cc8-8e321b2eb0d6[/img]
GeNcForM.OrG'da;

Bir Gün Sigara İçilir,

Bir Gün Sigara İçilmez,

Bugün Sigara İçilmeyen Gündür.

"Biliyorsun, ben hangi şehirdeysem / Yalnızlığın başkenti orası."

+Quote Post
baskanfe
mesaj 15.11.2007, 23:38:03
İleti #3

Yeni Üye
Grup Simge

bu bir webcam modeli. arayanlar için...

--------------------
ARMİRAY

+Quote Post
S.W.A.T
mesaj 16.11.2007, 00:04:38
İleti #4

GeNcFoRm
Grup Simge

Grup: DİZAYN ve TEKNİK SORUMLU
Üye No: 6
Konuları: 267
Nereden: ESKİŞEHİR

Şimdi oldu zaten bu webcam ler driverlarıyla birlikte satılmıyorlarmı ? Eğer kırıldı, çizildi, kayboldu dersen benden sana ve diğer arkadaşlara tavsiye orjinal driverları asla kullanmayın, boş bir cd ye kopyasını alın ve onu kullanın böylece internetten driver arama sorununuz kalmaz ben öyle yapıyorum şu anda 4-5 adet yedek xp cdi, oyun cdleri deseniz hepsinin yedeğini kullanırım, çizilirse orjinalden çekiyorum yine böylece kafam rahat. Zaten bendeki arşivi görseniz cd basan bir yer zannedersiniz en az bintane cd var dolu, filminden, mp3 e oyunlardan xp cd sine, driver yedeklerine kadar :D

--------------------

[img]http://b2236b94-f606-45ba-8cc8-8e321b2eb0d6[/img]
GeNcForM.OrG'da;

Bir Gün Sigara İçilir,

Bir Gün Sigara İçilmez,

Bugün Sigara İçilmeyen Gündür.

"Biliyorsun, ben hangi şehirdeysem / Yalnızlığın başkenti orası."

+Quote Post
baskanfe
mesaj 16.11.2007, 03:09:39
İleti #5

Yeni Üye
Grup Simge

benim mesele biraz daha farklı. webcamı aldığımda içinden çıkmadı akşam bende biran önce yapayım diye delirdim. ve sabahladım ama nafile konu o yani:) ben artık ne var nok 8,5gb dvd cd lere yedekliyom. 100-150 tane cd var.

--------------------
ARMİRAY

+Quote Post
dj-esinti
mesaj 16.11.2007, 17:07:41
İleti #6

GeNcFoRm
Grup Simge

Grup: EMEKLİ MOD
Üye No: 354
Konuları: 300
Nereden: jupıter

aslında senınkıde ıyı fıkır

--------------------

+Quote Post
bandaqe
mesaj 06.09.2008, 04:56:06
İleti #7

Yeni Üye
Grup Simge

Üye No: 2,441
Konuları: 0

merhaba shinon marka kameram var ve cd si kırıldı sr-001 midir nedir anlamadım bi türlü bulamıyorum driwer ini bana yardımcı olurmusun adresim **********@hotmail.com mail yollarsan sewinirim şimdiden teşekkür ederim (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )

Bu ileti yolgezer tarafından 06.09.2008, 16:58:00 yeniden düzenlenmiştir.
Düzenleme nedeni: Üyenin Msn adresi vermesi sonucu msn adresi çıkartıldı. Yerine (*) işareti eklendi.

+Quote Post
yolgezer
mesaj 06.09.2008, 11:46:43
İleti #8

GeNcFoRm
Grup Simge

Grup: SÜPER MODERATÖR
Üye No: 686
Konuları: 2,997
Nereden: Tarsus / MERSİN

QUOTE(bandaqe @ 06.09.2008, 01:56:06) Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
merhaba shinon marka kameram var ve cd si kırıldı sr-001 midir nedir anlamadım bi türlü bulamıyorum driwer ini bana yardımcı olurmusun adresim ************@hotmail.com mail yollarsan sewinirim şimdiden teşekkür ederim (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )

Öncelikle merhaba bandaqe GencForm'a Hoş Geldin; (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )

Sanırım (Yeni olduğunuzdan!!) Site Kurallarını Bilmiyorsunuz. Bilmediğinize var sayıyoruz... Burada Msn ve diğer e-posta iletişim adresleri verilmesi, kesinlikle yasaktır. Size Yardımcı olabilmemiz için msn adresi vermenize gerek yok. (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) Konu açıp belirtmeniz yeterli olacaktır. (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )

* Konuya gelince wep cam'ınızın tam olarak marka ve modelini burada belirtmeniz gerekir. wep cam drıvers'i temmin etmek için (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )
* Sorunun halledilmesi için, aşağıda anlatacağım şekilde cevap yazınız.

Dikkat: Wep cam'ınızın sağlam yani çalışıp çalışmadığından emin olunuz. Örneğin wep camınızı usb girişine takdığınızda Windows Xp Donanım algılıyormu? Eğer donanım algılıyorsa yani wep cam'ı takdığınızda sizden Cd (yükleme Cd'si) istiyor ise. Wep cam çalışıyor ve drıvers bulunduğunda sorun halledilecektir.

1. (Doğru Olarak) Wep cam marka ve modeli:

Bize vereceğiniz marka ve modele göre drıvers bulunacaktır. Diğer Problemlerinizide belirtebilirsiniz. İyi Günler.

--------------------
Endişelenme, Sen Öldüğünde Rahat Uyuyabilirim.

+Quote Post
bandaqe
mesaj 06.09.2008, 22:25:55
İleti #9

Yeni Üye
Grup Simge

öncelikle sizden çok özür dilerim (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) kuralları bilmiyodum çünkü kaydolurken okumadım üzgünüm (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) webcam shinon SR-001 5.2 mp markalı cd si kırıldı o yüzden bulamıyorum ve sizden yardım istedim (gerçi elime yüzüme bulaştırmışım ama (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) ) şimdiden teşekkür ederim

+Quote Post
yolgezer
mesaj 07.09.2008, 12:14:59
İleti #10

GeNcFoRm
Grup Simge

QUOTE(bandaqe @ 06.09.2008, 19:25:55) Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
öncelikle sizden çok özür dilerim (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) kuralları bilmiyodum çünkü kaydolurken okumadım üzgünüm (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) webcam shinon SR-001 5.2 mp markalı cd si kırıldı o yüzden bulamıyorum ve sizden yardım istedim (gerçi elime yüzüme bulaştırmışım ama (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) ) şimdiden teşekkür ederim

Merhaba size vereceğim drıvers'i Deneyin. İyi Günler. (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )

Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor

Dosya Boyutu (KB) : 7545 KB (7,5 MB)

Resimli Anlatım:

(IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )

Üreticinin Wep Sitesi: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor

--------------------

+Quote Post
bandaqe
mesaj 07.09.2008, 14:56:00
İleti #11

Yeni Üye
Grup Simge

çok teşekkür ederim ama link dağalmış abi yaa hata veriyo (aslında linki görünce acaip sevindim çünkü tamda cam ı atıcaktım (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) ) yardımızınız istiyorum (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )

+Quote Post
yolgezer
mesaj 07.09.2008, 16:32:28
İleti #12

GeNcFoRm
Grup Simge

QUOTE(bandaqe @ 07.09.2008, 11:56:00) Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
çok teşekkür ederim ama link dağalmış abi yaa hata veriyo (aslında linki görünce acaip sevindim çünkü tamda cam ı atıcaktım (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) ) yardımızınız istiyorum (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )

Link Güncellendi, Tekrar Deneyebilirsin.

Bir Link Daha Ekliyorum, birincisini Deneyin, olmassa bu linki deneyin.

--------------------

+Quote Post
bandaqe
mesaj 07.09.2008, 22:22:27
İleti #13

Yeni Üye
Grup Simge

[font="Comic Sans MS"][/font] ya dostum sana ne kadar teşekkür etsem azdır Allah razı olsun süpersün yaa (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )

+Quote Post
yolgezer
mesaj 08.09.2008, 10:29:29
İleti #14

GeNcFoRm
Grup Simge

QUOTE(bandaqe @ 07.09.2008, 19:22:27) Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
[font="Comic Sans MS"][/font] ya dostum sana ne kadar teşekkür etsem azdır Allah razı olsun süpersün yaa (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )

Allah Senden'de Razı Olsun, size yardımcı olabildiysem sevindim. (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )

Bilgisayar hakkında diğer sorunlarınız olursa, sorun (Problem) ne olursa olsun, size takrar yardımcı olmak isterim. Sorunlarınızı Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor bölümüne açmanız yeterli olacaktır. İnsanlara her konuda yardımcı olmayı severim. Bir Teşekkür benim için her zaman yeterlidir.

İyi Günler. (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )

--------------------

+Quote Post
alesdede
mesaj 08.09.2008, 13:31:29
İleti #15

Yeni Üye
Grup Simge

Üye No: 2,454

arkadas tesekkürde etmis bundan anliyorumkii indirdigi driver ise yaramis ama ayni cam bende var bu ise yaramiyor bu baska bi model sanirsam nasil olmus aca anlamdimm yinede tesekkürler en azindan bir kac dakika ümittii (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )

+Quote Post
AŞKSIZPRENS&...
mesaj 16.09.2008, 12:36:32
İleti #16

Sessiz bir KÖşEde yiNE tEK baŞImAYım..
Grup Simge

Grup: MODERATÖR
Üye No: 1,746
Konuları: 1,990
Nereden: ANTALYA

Sonunda aranan kan bulundu (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) teşekkürler yolgezer:)

--------------------

+Quote Post
__ALPEREN__
mesaj 02.11.2008, 13:00:37
İleti #17

Yeni Üye
Grup Simge

Üye No: 2,664
Konuları: 1

Yav Shınon un sr-002 ini drivers i yok mu (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) bulabilseniz msn (***********************)

Bu ileti yolgezer tarafından 26.11.2008, 20:04:18 yeniden düzenlenmiştir.
Düzenleme nedeni: Msn Adresi Çıkartılmıştır

+Quote Post
yolgezer
mesaj 02.11.2008, 19:23:19
İleti #18

GeNcFoRm
Grup Simge

QUOTE(__ALPEREN__ @ 02.11.2008, 10:00:37) Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Yav Shınon un sr-002 ini drivers i yok mu (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) bulabilseniz msn (***********************)

Merhaba __ALPEREN__ öncelikle GeNcFoRm'a hoş geldin,
Yukarıda bandaqe Arkadaşımıza Msn Verilmemesi Hakkında Bilgi Vermiştik!! sizede vermemize gerek yok sanırım. (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )

( Bizden yardım alabilmeniz için msn vermenize gerek yok. Konu Açıp belirtmeniz zaten yeterli olacaktır.)

* Wep Cam'ınızın Tam Olarak Marka ve modelini emin olup buraya yazın.

Vereceğiniz marka ve modele göre en kısa zamanda Drıvers (Sürücü) bulunacaktır.
Cevaplarınızı bu konu altında takip edebilirsiniz.

--------------------

+Quote Post
£N!S
mesaj 26.11.2008, 10:44:22
İleti #19

Yeni Üye
Grup Simge

Üye No: 2,762

slm arkaslar ya banada lazım bu driver benım cd kayboldu bulamıyorum shınon 5,2 002 olanı olması lazım bulabilirsenız sevinirim

(IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) yenı cam almak ta istemiyorm plase:(

+Quote Post
yolgezer
mesaj 26.11.2008, 20:16:32
İleti #20

GeNcFoRm
Grup Simge

QUOTE(£N!S @ 26.11.2008, 07:44:22) Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
slm arkaslar ya banada lazım bu driver benım cd kayboldu bulamıyorum shınon 5,2 002 olanı olması lazım bulabilirsenız sevinirim

(IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor ) yenı cam almak ta istemiyorm plase:(

Selam £N!S Öncelikle Gencform'a Hoşgeldin (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )

Konu'ya gelince;

Size Vereceğim linkleri sırası ile deneyiniz. ( Önce Birincisini deneyin olmassa, İkincisi, Oda Olmassa Üçüncü Link... Linklerden biri işinize yarayacaktır.) İndirdiğiniz Programları aygıt yöneticisinden yükleyerek başlayabilirsiniz.

1'inci Link: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor

2'nci Link Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor

3'üncü Link: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor

Shinon ÜrÜnler İle İlgİlİ Olarak (driver,ÜrÜn Vs) Sorulariniz İÇİn İthalatçı Fİrma İle İletİŞİme GeÇebİlİrsİnİz

Metro Elektronİk Ltd.Ştİ
212 511 09 74
212 526 92 50

Lütfen Olumlu veya olumsuz şekilde bizleri haberdar ederseniz seviniriz. Sorun tamamen bitmesi için.!! (IMG: Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor )

--------------------